StartHub

Kuva
StartHub

StartHub startup-keskus

Startup-keskuksesta löydät monipuoliset palvelut ja tilat startup-yrittäjyyden tueksi. Tule vauhdittamaan liiketoimintaasi ja verkostoitumaan!

Tutustu palveluihin: StartHub

 

Vauhtia yrittäjyyteen  kiihdyttämön kautta menestykseen!

 

Yrityskiihdyttämön palvelut

Kuva
Yrityskiihdyttämö sparraa yrittämisestä kiinnostuneita

Sparraus

Yrityskiihdyttämö sparraa lupaavia startup-yrityksiä, jo olemassa olevia yrityksiä sekä yrityksen perustamista suunnittelevia opiskelijoita, ammattikorkeakoulun tutkijoita ja henkilökunnan jäseniä. Sparrausta annetaan liiketoiminnan suunnitteluun, potentiaalisten asiakkaiden ja rahoittajien tunnistamiseen sekä immateriaalioikeuksien suojaukseen. Sparraus on kaikille maksuton ja helppo tapa saada tukea.

 

 

 

 

Kuva
Yrityskiihdyttämö järjestää vuosittain STORM-liikeideakilpailun

DREAM-tapahtuma

Lahden vuoden 2023 suurin sijoittajatapahtuma järjestetään 6.10.2023 Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneen persoonallisella Kujalla, yhdistyen Finnkino Kuvapalatsin tiloihin. Tapahtumassa viisi potentiaalista opiskelijaryhmää esittävät yritysideansa yleisölle, sekä 10 kiinnostavinta startup-yrittäjää pitchaavat liikeideansa sijoittajille, jotka saapuvat tapahtumaan ympäri Suomea. Tapahtumaa isännöi StartHub.

 

 

 

 

Kuva
Yrityskiihdyttämö järjestää vuosittain kiihdytysohjelman

Kiihdytysohjelma

Yrityskiihdyttämö järjestää vuosittain kiihdytysohjelman, jonka tarkoituksena on tukea yrittäjiksi aikovia ja yrityksen perustamisesta kiinnostuneita opiskelijoita ja henkilökunnan jäseniä. Kiihdytysohjelmassa käydään läpi aloittavalle yrittäjälle tärkeitä teemoja kuten yrityksen perustamista, yritysmuodon valintaa, rahoitusta, markkinointia sekä immateriaali- ja sopimusasioita. Kiihdytysohjelmassa mentoroivat sekä kokeneet yrittäjät että asiantuntijat ja tuoreet startup yrittäjät kertovat omista kokemuksistaan. 

 

 

 

 

Kuva
Yrityskiihdyttämö tukee alueen yritysten, uusien yrittäjien ja yrittäjäksi aikovien verkostoitumista

Verkostoituminen

Yrityskiihdyttämö tukee alueen yritysten, uusien yrittäjien ja yrittäjäksi aikovien verkostoitumista. Yrityskiihdyttämö mahdollistaa LAB-ammattikorkeakoulun resurssien ja verkostojen hyödyntämisen innovaatioiden kehittämisessä. Verkostoissamme on vahvaa muotoilu- ja teknologiaosaamista, markkinointi, myynti ja liiketoiminta kokemusta sekä tietoa rahoituksista ja immateriaalisopimuksista. Kauttamme syntyvät uudet yritykset kasvattavat jo olemassa olevaa asiantuntijaverkostoa. Toimintamme kautta uudet yritykset saavat asiakkaita ja kasvavat yritykset löytävät tehokkaita kumppaneita liiketoimintansa tulokselliseen kehittämiseen.

Ota yhteyttä StartHubiin

Mark Poutanen
TKI-asiantuntija
mark [dot] poutanenatlab [dot] fi
Location