Olemme kattaneet tarjolle joukon työpajoja, valitse alta innostavin!
”Mitä mä just maistoin?” -työpajat (3-4h)
Kurssilla tutustutaan niin perinteisiin kuin erikoisempiinkin ruoanvalmistusmenetelmiin, välineisiin ja raaka-aineisiin. Kurssilla opitaan myös ruoan ja juoman harmoniasta ja paljastetaan muutama valittu gastronominen knoppitieto!
Teemojamme
- Mummon keittiön herkkumuistot nykytekniikalla
- Lihaa lautaselle — erilaisten lihojen käsittelyä, valmistusmenetelmiä, lisukkeita ja esillelaittoa
- Juhlat nousee — ideoita erilaisiin juhliin, mitä mikäkin maksaa, budjetointi…
- Matkalla maailmalla — lomareissujen herkut
- Kotimakkaraa
- Metsästä pöytään — riistaa, sieniä, marjoja yms. metsän herkkuja
- Marriage of Food and Wine — harmonisia yhdistelmiä ja makunystyröiden herättelyä
- Elämyksiä tulilta — muutakin kuin tikkupullaa ja nokipannukahvia
- Hottia suklaata — suklaan monet kasvot
Kursseihin sisältyy reseptiikka, raaka-aineet, tilavuokra ja koulutus.
Kysy lisää!
Jukka Moilanen
Lehtori
jukka [dot] moilanenlab [dot] fi
Location