Tradenomi (AMK), tietojenkäsittely, päivätoteutus, Lahti, 210 op

Seuraava hakuaika
-

Koulutus_tradenomi_digi

Digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijaksi

Tietojenkäsittelyn tradenomit ovat digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijoita. Koulutuksessa yhdistyvät kaupallinen osaaminen sekä tieto- ja viestintätekniikan (IT) taidot. Valmistumisen jälkeen voit työskennellä esimerkiksi tietohallinnon ammattilaisena, IT-asiantuntijana tai digitaalisen liiketoiminnan kehittäjänä.

Koulutuksen ytimen muodostavat liiketalouden opinnot, digitaalisten palveluiden ja sovellusten kehittäminen sekä ohjelmointi. LABin Lahden kampuksella suuntaudut tietojenkäsittelyn tradenomiopinnoissasi joko ohjelmistokehitykseen tai projektiosaamiseen.

Opinnoissa korostuvat joustavuus, opiskelijalähtöisyys ja tulevaisuuden ennakointi. Koulutus on käytännöllistä ja opinnoissa tehdään paljon yhteistyötä yritysten kanssa. LABilla on yhteistyökorkeakouluja eri puolilla maailmaa ja tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet kansainvälistymiseen. Voit esimerkiksi suorittaa osan opinnoistasi opiskelijavaihdossa tai lähteä työharjoitteluun ulkomaille.

LABissa suoritettu tietojenkäsittelyn tradenomin tutkinto antaa kelpoisuuden hakea jatko-opintoihin paitsi kauppatieteen maisteriopintoihin, myös LUT-yliopiston tietotekniikan maisteriopintoihin. Kahden vuoden työkokemuksen jälkeen voit hakea jatko-opintoihin myös ammattikorkeakoulujen YAMK-koulutuksiin.

Kuva
Joona Heinikari

Raksahommista ohjelmistokehittäjäksi: tietojenkäsittelyn koulutus oli kannattava askel tuntemattomaan

”Kursseilla tehtiin monenlaisia projektitöitä ohjelmistokehityksen parissa, ja osaa niistä tuli jatkettua myös omalla ajalla kurssin päättymisen jälkeen.”

Kuva
A girl holding a round mirror in front of her face

Valintakokeet ja esivalintatehtävät

Katso tietoa mahdollisista esivalintatehtävistä ja valintakokeista.

Kuva
A girl holding a mirror

Syksyn yhteishaku 💎

Tutustu koulutustarjontaan ja hae syksyn haussa 31.8–14.9.2022.

Lisätietoja hakemisesta:

Hakijapalvelut, Lahti
Lahden kampus
+358 44 708 1385 tai +358 44 708 1386
hakijapalvelutatlab [dot] fi

Opiskelijatarinoita