Sairaanhoitaja (AMK), päivätoteutus, Lappeenranta, 210 op

Seuraava hakuaika
-

Koulutuskuva_simulaationukke_2

Sairaanhoitaja on hoitotyön asiantuntija

Näetkö itsesi tulevaisuuden sairaanhoitajana? Haluatko työskennellä hoitotyön asiantuntijana monipuolisissa työtehtävissä erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten parissa?

Sairaanhoitajan työllistymisnäkymät ovat erinomaiset

Sairaanhoitajana ennaltaehkäiset sairauksia, hoidat sairastuneita sekä edistät terveyttä ja hyvinvointia. Teet hoitotyön päätöksiä sekä itsenäisesti että osana moniammatillisia tiimejä. Voit työskennellä myös tiimin johtajana ja vetäjänä.

Sairaanhoitajan työllistymisnäkymät ovat todella hyvät. Työpaikkoja on mm. sairaaloissa, terveyskeskuksissa ja kotihoidossa. Sairaanhoitajakoulutuksesta saat hyvät teoreettiset ja käytännön valmiudet toimia sairaanhoitajana esimerkiksi akuutissa hoitotyössä, mielenterveys- ja päihdehoitotyössä, lasten ja nuorten hoitotyössä, leikkaussalissa tai kotihoidossa.

Sairaanhoitajakoulutus antaa tulevaisuuden osaamisvalmiuksia

Lähes puolet sairaanhoitajan koulutuksesta on ammatillista harjoittelua aidossa hoitotyön ympäristössä. Opiskelun aikana opit myös hyödyntämään hoitotyön uusia teknisiä innovaatioita ja ihmisen toimintakykyä tukevia älykkäitä hyvinvointiteknologian ratkaisuja. Opit ohjaamaan asiakkaita sähköisten terveyspalvelujen ja eri teknologioiden turvallisessa käytössä. Lisäksi opit soveltamaan ja kehittämään digitaalisia ja teknologisia ratkaisuja erilaisten asiakkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi, yhdessä muiden alojen ammattilaisten kanssa.

LAB-ammattikorkeakoulun sairaanhoitajakoulutuksessa opiskelet joustavasti omia kiinnostuksen kohteitasi painottaen. Sairaanhoitajan tutkinnon täydentävä osaaminen antaa sinulle mahdollisuuden suunnata uraasi haluamaasi suuntaan. Halutessasi voit suorittaa osan opinnoistasi kansainvälisessä opiskelijavaihdossa.

Sairaanhoitajan AMK-tutkinto antaa sinulle pätevyyden toimia sairaanhoitajana kaikkialla Euroopan unionin alueella.

Kuva
Laptop keyboard, notes and glasses

Sairaanhoitajan palkka

Sairaanhoitajan keskipalkka on

3428 €/kk

(Kuntatyönantajat, palkkatilastot 2021)

Missä sairaanhoitaja voi työskennellä?

Sairaanhoitajan uramahdollisuudet ovat laajat ja työllistymisnäkymät erinomaiset.

Sairaanhoitajan työpaikka voi olla esimerkiksi:

sairaala | terveysasema | kuntoutus- ja hoitokoti | päivystys | leikkausosasto | teho-osasto | vuodeosasto | poliklinikat | psykiatrinen osasto 

Kuva
Sairaanhoitajaopiskelija Alisa Kantola

Sairaanhoitajakoulutus tarjoaa monipuoliset valmiudet toimia sosiaali- ja terveysalan kentällä

”Työharjoittelujaksojen lisäksi sairaanhoitajan opinnoissa opitaan simulaatioiden, ryhmätöiden, teoriaopintojen ja luentojen avulla”, kertoo Alisa Kantola sairaanhoitajaopinnoista.

Kuva
A girl holding a round mirror in front of her face

Valintakokeet ja esivalintatehtävät

Katso tietoa mahdollisista esivalintatehtävistä ja valintakokeista.

Kuva
LAB student.

Syksyn yhteishaku 4.–14.9.

Tutustu koulutustarjontaan, löydä oma tutkintosi ja hae opiskelemaan LABiin. 💎

Lisätietoja hakemisesta:

Hakijapalvelut, Lappeenranta
Lappeenrannan kampus
hakijapalvelutatlab [dot] fi

Opiskelijatarinoita