Degree Show -opinnäytetyönäyttely

MI Degree Show on keväisin järjestettävä näyttelykokonaisuus, joka esittelee LAB-ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutista valmistuvien opiskelijoiden opinnäytetöitä. Näyttelyssä on mukana opiskelijoita muotoilun ja visuaalisen viestinnän aloilta. Tämä jokavuotinen näyttely toteutetaan opiskelijayhteistyönä, ja näyttelykonseptiin sisältyy fyysisen näyttelyn lisäksi ohjelmaa myös digitaalisilla alustoilla. 

 

Reflection – Degree Show 2021 

Näyttely tarttuu joka vuosi ajankohtaisiin aiheisiin. Tänä vuonna näyttelyn läpäisevänä teemana on reflektio, joka on kaikille ihmisille elintärkeä prosessi. Se on syvällisempää ajattelua ja analyysiä, ja siksi erityisen tärkeää tuleville muotoilun ja visuaalisen viestinnän ammattilaisille.

Valmistuvat opiskelijat ovat käsitelleet opinnäytetöissään tässä ajassa mielenkiintoisia ja pysäyttäviä aiheita. Monet niistä ovat kytkettävissä isoihin muutoksiin tai käännekohtiin yhteiskunnassamme, kuten kestäviin tapoihin elää tai laajenevaan kauneuskäsitykseen. Työt ovat tänä vuonna esillä julisteina ulkoilmanäyttelyssä toukokuun ajan. Avajaisviikko sijoittuu Lahti Green Design-viikolle ja avajaistunnelmaa voi nauttia Instagramin puolella puheiden, musiikin ja muiden juhlallisuuksien muodossa. 
 
Tervetuloa näyttelyyn 4.-25.5.2021 Malskin edustalle (Väinö Hovilan puistotie) Lahdessa sekä Instagramiin @mi_degreeshow & #degreeshow2021

Puistoon on vapaa pääsy milloin tahansa oman aikataulun mukaan. 

Degree Show 2021 tiimi 

Tuotanto: Susanna Björklund, Sanni Mäntylä, Oona Nikula 
Kuratointi: Lotta Veirto, Outi Wright 
Kokemusmuotoilu, yritysyhteistyöt: Satu Kiiski, Enni Könönen, Veera Maunula, Fanny Wiik 
Graafinen suunnittelu: Camilla Checchi, Amanda Sandell, Carlota Vallvé 
Näyttelyarkkitehtuuri: Miriam Pfeiffer, Iida Saastamoinen, Luisa Steinle, Fanny Taipale, Laura Schneider, Maria Luib 
Ohjaus: Henri Halla-Aho, Marion Robinson 
 
Haluamme kiittää; Hilma Heinonen, Claudia Hirvonen, Caroline Taucher 

Näyttelyvastaava

Susanna Björklund
Lehtori
susanna [dot] bjorklundatlab [dot] fi