Medianomi (AMK), mediasuunnittelu, päivätoteutus, Lahti, 240 op

Seuraava hakuaika
-

Koulutuskuva_työskentelyä_kuvataide

Mediasuunnittelija tekee tarinasta totta

Mediasuunnittelun koulutuksesta valmistuneena medianomina olet digitaalisen viestinnän ja kerronnan ammattilainen. Voit työskennellä monipuolisissa tehtävissä esimerkiksi mediatalossa, pelifirmassa tai suunnittelu-, viestintä- tai mainostoimistossa.

Perehdyt opinnoissasi audiovisuaaliseen kerrontaan, pelisuunnitteluun, informaatiomuotoiluun sekä uusien teknologioiden luomiin mahdollisuuksiin viestinnässä. Valitset erikoistumisalasi oman mielenkiintosi mukaan.

Mediasuunnittelun opiskelu on yhteisöllistä ja käytännönläheistä. Opiskelet moderneissa, työelämälähtöisissä oppimisympäristöissä, ja luot yhteyksiä työelämään jo opiskeluaikana – moni medianomi löytää ensimmäisen työpaikkansa opinnoissa luotujen kontaktien kautta.

Media-ala kehittyy jatkuvasti ja uusia työmahdollisuuksia avautuu koko ajan lisää. Voit valmistuttuasi työskennellä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Kansainvälistä kokemusta voit myös hankkia jo opiskeluaikana lähtemällä opiskelijavaihtoon ulkomaille.

Kuva
Mediasisällön suunnittelun alumni Elias Outakivi

"Olihan se kiva nähdä oma kädenjälki telkkarissa”

"Sain olla mukana kahdessa isossa tuotannossa, Docventuresissa ja Sami Yaffa – Sound Trackerissa. Tuotannoissa oli Suomen eturivin media-alan tyyppejä töissä ja sain oppia, miten sisältöä tuotetaan ja mitä he kokivat merkitykselliseksi."

Kuva
LAB student.

Syksyn yhteishaku 4.–14.9.

Tutustu koulutustarjontaan, löydä oma tutkintosi ja hae opiskelemaan LABiin. 💎

Lisätietoja hakemisesta:

Hakijapalvelut, Lahti
Lahden kampus
+358 44 708 1385 tai +358 44 708 1386
hakijapalvelutatlab [dot] fi

Opiskelijatarinoita