Opiskelutaidot-MOOC

Kuva
Study
Opiskelutaidot-MOOC sopii sinulle, jos suunnitelmissasi on yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa opiskelu tai kaipaat vinkkiä opiskelutekniikoihin ja tiedon hakemisen ja tuottamisen käytänteisiin. 

Tällä verkkokurssilla pääset verryttelemään opiskelutekniikan, tekstilajien, tiedonhaun ja asiakirjoittamisen parissa. Kurssi antaa eväitä sekä opiskeluun että mahdollisiin pääsykokeisiin.

Luomalla oman MOOC-käyttäjätunnuksen pääset kurssin aukioloaikoina vapaasti ja maksutta tutustumaan kurssin sisältöön ja tekemään tehtäviä. Jos sinulla on LABin käyttäjätunnus, pääset kirjautumaan MOOCiin myös sillä.

Opiskelutaidot-MOOCin löydät osoitteesta https://mooc.lamk.fi/​ 
Huom! Kurssi on näkyvissä sivulla vain silloin, kun se on avoinna! 

Suosittelemme, että varaat aikaa kurssin suorittamiseen muutaman viikon. Voit aloittaa kurssin joustavasti sen aukiolon puitteissa, mutta huomioithan, että loppuarviointi on mahdollista saada vain tiettyinä ajankohtina. 

MOOC on seuraavan kerran avoinna 2.3.-17.5.2020.

Kurssin laajuus on 2 opintopistettä. Jos sinulla ei ole LABin tutkinto- tai avoimen AMK:n opinto-oikeutta ja haluat kurssista virallisen suoritusmerkinnän LABin opintorekisteriin, sinun tulee kurssin suoritettuasi ilmoittaa henkilötietosi opiskelijahallintojärjestelmäämme varten. Kurssin opettaja ohjeistaa, miten tämä tapahtuu. 

LAB-ammattikorkeakouluun päästessäsi voit saada opiskeltuja sisältöjä luettua hyväksi.

Kurssi on suunniteltu LAB-ammattikorkeakoulun ja Lahden Yliopistokampuksen yhteistyönä. Kurssi soveltuu erityisesti toisen asteen opiskelijoille, aloittaville tutkinto- ja avoimen korkeakoulutuksen opiskelijoille sekä korkeakouluopiskelusta kiinnostuneille. 

MOOC (Massive Open Online Course) tarkoittaa verkossa pidettävää kurssia, johon pääsääntöisesti kaikilla on vapaa pääsy.

Tiedustelut:

Päivi Kuosmanen
paivi [dot] kuosmanenatlut [dot] fi
p. 044 708 1754

Kaisa Vuorivirta
kaisa [dot] vuorivirtaatlahdenyliopistokampus [dot] fi
p. 050 316 0528​