Yritys – osaatko ennakoida?

Kuva
Merimatka tulevaisuuteen: Ennakoinnin työkirja yrityksille ja elinkeinoelämän toimijoille -nimisen työkirjan kansikuva
Yritystoiminnassa ja työelämässä tulevaisuustaidot ja ennakointi ovat keskeisessä roolissa. Ne auttavat haastamaan vallalla olevia, synkkiäkin tulevaisuuskuvia ja havaitsemaan muutoksessa piileviä mahdollisuuksia.

LAB-ammattikorkeakoulun TUTU-verstas -hankkeen juuri julkaisema työkirja Merimatka tulevaisuuteen: Ennakoinnin työkirja yrityksille ja elinkeinoelämän toimijoille tarjoaa työkaluja ennakointityön tueksi. Työkirjan tavoitteena on esitellä ja opettaa ennakointimenetelmiä, joita jokainen voi hyödyntää omassa työssään ja toiminnassaan. Tulevaisuustyökalujen avulla pystytään varautumaan paremmin haasteisiin, tunnistamaan mahdollisuuksia tehokkaammin sekä löytämään toimintaympäristöstä asioita, jotka eivät muutu, vaikka maailma ympärillä muuttuu.

Olitpa sitten yrittäjä tai muuten tulevaisuusajattelusta kiinnostunut löytöretkeilijä, tutustu työkirjaan täällä ja opi uutta!

Työkirja on toteutettu osana LAB-ammattikorkeakoulun TUTU-verstas -hanketta. Hanke tarjoaa eteläkarjalaisille pienyrittäjille ja muille elinkeinoelämän toimijoille webinaarien ja koulutuskokonaisuuden myötä mahdollisuuden pysähtyä hetkeksi tulevaisuustaitojen äärelle.

Lisätiedot:

Hanna-Mari Suutari
TKI-asiantuntija
hanna [dot] suutariatlab [dot] fi

Uusimmat uutiset