Minna Suutari LAB-ammattikorkeakoulun TKI-vararehtoriksi

Kuva
Minna Suutari  TKI-vararehtori LAB-ammattikorkeakoulu
Yhteiskuntatieteiden tohtori Minna Suutari on valittu LAB-ammattikorkeakoulun uudeksi tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan vararehtoriksi.

Minna Suutari (s. 1971) aloittaa LAB-ammattikorkeakoulun TKI-vararehtorina 1. maaliskuuta 2022. Hän siirtyy LABille kansainvälistymis- ja rahoituspalveluita tarjoavalta Business Finlandilta, josta hänellä on pitkä ja monipuolinen työkokemus.

Suutari johtaa TKI-toimintaa ja vastaa toiminnan tuloksellisesta kehittymisestä LABin strategisten tavoitteiden mukaisesti. Hän uskoo, että LABilla on paljon menestymisen mahdollisuuksia sen valitsemilla sisältöalueilla erityisesti pk-yritysten kasvun tukena.

”Ammattikorkeakouluilla on tärkeä ja olennainen rooli suomalaisessa innovaatioympäristössä yliopistojen ja elinkeinoelämän rinnalla”, Suutari sanoo.

”LABilla on erinomaiset edellytykset kehittyä ammattikorkeakoulujen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan rohkeaksi uudistajaksi. Odotan innolla, että pääsen tekemään tätä työtä labilaisten kanssa.”

Business Finlandilla Suutari toimi rahoituspalvelutuotantoyksikön johtajan tehtävässä. Hänellä on kokemusta myös toimintakulttuurin uudistamisesta ja muutosjohtamisesta.

”Minna tuo mukanaan rautaisen kokemuksen TKI-rahoituksen ja organisaation muutostilanteiden johtamisesta. Minnan persoona ja kokemus on yhdistelmä, joka tukee erinomaisesti LABin tavoitetta kehittyä TKI-toimintaan perustuvaa koulutusta antavaksi työelämän innovaatiokorkeakouluksi”, LAB-ammattikorkeakoulun rehtori Turo Kilpeläinen toteaa.

Turo Kilpeläinen
Toimitusjohtaja
turo [dot] kilpelainenatlab [dot] fi