GEOfood -Saimaa Geoparkin ruokamatkailun kehittäminen
Kuva
GEOfood -Saimaa Geoparkin ruokamatkailun kehittäminen -hankkeessa rakennetaan alueellista lähiruokabrändiä, lisätään yritysten valmiuksia palvella kansainvälisiä ja kotimaisia matkailijoita ja tehdään näkyväksi vastuullisuuden näkökulma ruokamatkailussa.
Hankkeen kohdealueen muodostavat Saimaa Geoparkin alue Etelä-Karjalassa ja Etelä-Savossa naapurikuntineen. Kohderyhmään kuuluvat maaseutualueen yritykset. Hanke edistää sekä kotimaista että kansainvälistä matkailua. Hankkeen kolmea työpakettia toteuttavat yhteistyössä hankkeen hallinnoijana LAB-ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajana Saimaa Geopark.
Hankkeen keskeisiä yhteistyökumppaneita ovat kohdealueen yritykset ja yhdistykset sekä kunnat, goSaimaa, Visit Mikkeli, Taste Saimaa, Miksei, EKVAS, Pro Agria ja Haaga-Helia. Valtakunnallisella tasolla yhteistyökumppanina on Visit Finland.
Hankkeen kohdealueen muodostavat Saimaa Geoparkin alue Etelä-Karjalassa ja Etelä-Savossa naapurikuntineen. Kohderyhmään kuuluvat maaseutualueen yritykset. Hanke edistää sekä kotimaista että kansainvälistä matkailua. Hankkeen kolmea työpakettia toteuttavat yhteistyössä hankkeen hallinnoijana LAB-ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajana Saimaa Geopark.
Hankkeen keskeisiä yhteistyökumppaneita ovat kohdealueen yritykset ja yhdistykset sekä kunnat, goSaimaa, Visit Mikkeli, Taste Saimaa, Miksei, EKVAS, Pro Agria ja Haaga-Helia. Valtakunnallisella tasolla yhteistyökumppanina on Visit Finland.
Toteutusaika
-
Projektin tila
Käynnissä
Toteutusalue
Kansallinen
Rahoitus
Maaseuturahasto 2021-2027 Flat rate
Kuva
LABin rooli
Hallinnoija
Yksikkö
Hyvinvointi
Painoala
Hyvinvoiva ihminen