LAB WellTech

LAB WellTech simulaatio

LAB WellTech testaus- ja kehittämisympäristö tarjoaa matalan kynnyksen toimintaympäristön uusien hyvinvointiteknologian innovaatioiden kehittämiseen, testaamiseen ja pilotointiin.

Moniammatillisia testbed-palveluita

LAB WellTech tarjoaa moniammatillisia testbed -palveluita käyttäjälähtöisten palvelu- ja teknologiainnovaatioiden tuotekehityksen koko kaarelle. Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden kehittää ideoita ja tuoteaihioita sekä testata ja pilotoida innovaatioita. Toiminnassamme korostuvat käyttäjälähtöinen kehittäminen ja palvelumuotoilu sekä asiantuntija- ja käyttäjäkokemustiedon kerääminen 

Innovaatioita testataan monipuolisesti niin aidoissa sote-alan käyttäjäympäristöissä kuin LAB-ammattikorkeakoulun simulaatio- ja laboratorioympäristöissä Lahdessa ja Lappeenrannassa.

Käyttäjälähtöistä yhteiskehittämistä

ICT-, teknologia- ja startup-yritykset pääsevät verkostoitumaan yksityisen, julkisen ja kolmannen sektorin sote-toimijoiden sekä LABin asiantuntijoiden ja opiskelijoiden kanssa. Monialainen osaaminen tuo laajan näkökulman yritysten kehittämistoimintaan. 

Toiminnassa korostuu uusien teknologioiden ja palveluiden kehittäminen ja niiden hyödyntäminen sote-sektorilla.

Konenäkö

LAB WellTechissä voidaan kehittää muun muassa konenäön avulla ratkaisuja, jotka edesauttavat ihmisten terveyttä ja hyvinvointia. 

 

Referenssi: Dose Control Oy 

Lue lisää

Tutustu tarkemmin palveluihin ja yhteistyömahdollisuuksiin. 

Ota yhteyttä

Pirjo Tuusjärvi
TKI-asiantuntija
pirjo [dot] tuusjarviatlab [dot] fi

Uusimmat päivitykset

Tutustu myös

Location