Gastrobar Saimaa

Olemme kattaneet tarjolle joukon työpajoja, valitse alta innostavin!

 

”Mitä mä just maistoin?” -työpajat (3-4h)

Kurssilla tutustutaan niin perinteisiin kuin erikoisempiinkin ruoanvalmistusmenetelmiin, välineisiin ja raaka-aineisiin. Kurssilla opitaan myös ruoan ja juoman harmoniasta ja paljastetaan muutama valittu gastronominen knoppitieto!

 

Teemojamme

  • Mummon keittiön herkkumuistot nykytekniikalla
  • Lihaa lautaselle — erilaisten lihojen käsittelyä, valmistusmenetelmiä, lisukkeita ja esillelaittoa
  • Juhlat nousee — ideoita erilaisiin juhliin, mitä mikäkin maksaa, budjetointi…
  • Matkalla maailmalla — lomareissujen herkut
  • Kotimakkaraa
  • Metsästä pöytään — riistaa, sieniä, marjoja yms. metsän herkkuja
  • Marriage of Food and Wine — harmonisia yhdistelmiä ja makunystyröiden herättelyä
  • Elämyksiä tulilta — muutakin kuin tikkupullaa ja nokipannukahvia
  • Hottia suklaata — suklaan monet kasvot


Kursseihin sisältyy reseptiikka, raaka-aineet, tilavuokra ja koulutus.

Kysy lisää!

Jukka Moilanen
Lehtori
jukka [dot] moilanenatsaimia [dot] fi
Sijainti