Avoimen AMK:n opintomaksut

LAB-ammattikorkeakoulun avoimessa AMK:ssa on käytössä sekä opintojaksokohtainen hinnoittelu että lukukausimaksu.

Opintojaksokohtainen hinta on 15 euroa/opintopiste. Hinta siis riippuu suoritettavan opintojakson laajuudesta, esimerkiksi 5 op:n laajuinen opintojakso maksaa 75 euroa.

Lukukausimaksu on 100 €. Laajoista opintokokonaisuuksista veloitamme lukukausimaksuperusteisesti. Esimerkiksi AMK-polkuopinnoista, joiden ohjeellinen suoritusaika on kaksi lukukautta, veloitamme kaksi lukukausimaksua eli yhteensä 200 €.

Jos et saa polkuopintoja suoritettua kahden lukukauden aikana, ole ajoissa yhteydessä avoimen AMK:n toimistoon. Opiskeluoikeuttasi voidaan tilanteesta riippuen jatkaa yhdellä lukukaudella, mutta tällöin sinulta veloitetaan uusi lukukausimaksu. Opiskeluoikeuden jatkaminen edellyttää näyttöä opintojen etenemisestä.

Muut opintoihin liittyvät maksut

Muita mahdollisia opintoihin liittyviä maksuja ovat opintojaksokohtaiset materiaali-, tutkintokortti- ja ekskursiomaksut. 

Kaikki hinnat ovat alv 0 %.

Toisen asteen opiskelijat

Opiskelu avoimessa ammattikorkeakoulussa on maksutonta toisen asteen opiskelijoille. Toimita ilmoittautumisen yhteydessä joko skannattu opiskelutodistus tai kuvakaappaus Wilman tai vastaavan järjestelmän etusivulta osoitteeseen avoinamkatlab [dot] fi.

Tarkistathan, että todistuksessa tai kuvakaappauksessa näkyy nimesi ja oppilaitoksesi nimi.

Opintosuoritusote

Opiskelijalle toimitetaan pyynnöstä hyväksytysti suoritetuista opinnoista sähköisesti allekirjoitettu opintosuoritusote. Opintosuoritusotteen latauslinkki tulee opiskelijan sähköpostiin osoitteesta noreply[@]lab.fi.

Ensimmäinen ote on maksuton. Uusi opintosuoritusote kadonneen tilalle maksaa 20 €.

Opiskeluoikeuden evääminen

Opintomaksut ovat perintäkelpoisia.

LAB-ammattikorkeakoulu voi harkinnan mukaan jättää ottamatta avoimen AMK:n opintoihin henkilön, jolla on ilmoittautumisajankohtana aiempia maksamattomia LAB-ammattikorkeakoulun avoimen AMK:n opintomaksuja.