Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelupaikat täytetään pääsääntöisesti ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on aina sitova. Tutustu myös peruutusehtoihimme.

Ilmoittautumisajat

Marras-joulukuussa 2020 alkavat yksittäiset opintojaksot

28.9.2020 klo 8.00 - 11.10.2020 klo 23.59

Tammikuussa 2021 alkavat polkuopinnot

1.12.2020 klo 8.00 - 6.12.2020 klo 23.59

Tammikuussa 2021 alkavat yksittäiset opintojaksot

1.12.2020 klo 8.00 - 13.12.2020 klo 23.59

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut myös peruutusehtoihimme. Pidätämme oikeuden mahdollisiin aikataulu-, opettaja- ja paikkamuutoksiin.

Opintoihin hyväksyminen

Ryhdymme käymään ilmoittautumisia läpi jo ilmoittautumisaikana, mutta erityisesti elokuussa ja joulukuussa ilmoittautumisia tulee niin paljon, että tämä vie aikaa. Pyrimme lähettämään tiedon sähköpostitse opiskelupaikasta tai varasijasta mahdollisimman pian ilmoittautumisajan päätyttyä, mutta pyydämme kärsivällisyyttä ruuhkaisina aikoina.

Peruuttaminen ja peruutusehdot

Jos et pääse osallistumaan opintoon, johon olet ilmoittautunut, peruuta ilmoittautumisesi hyvissä ajoin ennen opintojen alkua, jotta voimme tarjota vapautuvaa paikkaa varasijalla olevalle. Peruutusvelvollisuus on myös polkuopiskelijoilla ja toisen asteen opiskelijoilla.

Peruutusehdot, yksittäiset opintojaksot 

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on ilmoittautumisaikana maksutonta. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, mutta ennen koulutuksen käynnistymistä tehdystä peruutuksesta perimme 50 % opintomaksusta. Mikäli varattu koulutuspaikka perutaan (= keskeyttäminen tai osallistuja ei saavu koulutukseen) koulutuksen käynnistymisen jälkeen, perimme koko osallistumismaksun. Peruutus on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen avoinamkatlab [dot] fi

Peruutusehdot, polkuopinnot 

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli varattu koulutuspaikka perutaan 2 vrk ennen opintojen alkamista tai sitä ei peruuteta lainkaan (= osallistuja ei saavu koulutukseen), perimme koko opintomaksun. Peruutus on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen avoinamkatlab [dot] fi.