Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, mahdolliset esitietovaatimukset (esim. kielitaito) huomioiden. Ilmoittautuminen on aina sitova. Tutustu myös peruutusehtoihimme.

Ilmoittautumisajat

Syksyllä 2023 alkavat polkuopinnot
2.8.2023 klo 8.00 - 6.8.2023 klo 23.59

Syksyllä 2023 alkavat muut opinnot
Ilmoittautuminen alkaa 2.8.2023 klo 8.00

Ilmoittautuminen opintojaksoille päättyy pääsääntöisesti kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. 

Voit tiedustella vapaita paikkoja osoitteesta avoinamkatlab [dot] fi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut myös peruutusehtoihimme. Pidätämme oikeuden mahdollisiin aikataulu-, opettaja- ja paikkamuutoksiin.

Polkuopintoihin hyväksyminen

Käymme ilmoittautumisia läpi jo ilmoittautumisaikana. Pyrimme lähettämään tiedon sähköpostitse opiskelupaikasta tai varasijasta mahdollisimman pian ilmoittautumisajan päätyttyä. Pyydämme kärsivällisyyttä ruuhkaisina aikoina, kuten elokuussa ja joulukuussa, jolloin ilmoittautumisia tulee paljon.

Huomioithan, että kaikki viestimme tulevat osoitteesta avoinamkatlab [dot] fi. Jos viestiä ei kuulu, tarkistathan myös sähköpostisi roskapostilaatikon.

Peruuttaminen ja peruutusehdot

Mikäli et pääse osallistumaan opintoon, johon olet ilmoittautunut, peruuta ilmoittautumisesi hyvissä ajoin ennen opintojen alkua, jotta voimme tarjota vapautuvaa paikkaa varasijalla olevalle. Peruutusvelvollisuus on myös polkuopiskelijoilla ja toisen asteen opiskelijoilla.

Peruutusehdot, yksittäiset opintojaksot 

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on tehtävä viimeistään viikkoa ennen ilmoittautumisajan päättymistä, jolloin maksu palautetaan. Muissa tapauksissa maksua ei palauteta. Peruutus on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen avoinamkatlab [dot] fi.

Peruutusehdot, polkuopinnot 

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli polkuopiskelijapaikan saanut ei maksa lukukausimaksua 7 vrk:n määräajassa, peruuntuu paikka automaattisesti. Maksettua lukukausimaksua ei palauteta, vaikka osallistuja peruisi polkuopiskelijapaikan myöhemmin.