Lahden kampus

Lahden kampus on uuden ajan oppimisympäristö, joka on saneerattu lahtelaiseen tehdaskiinteistöön. Sekoittamalla uutta ja vanhaa käyttöön saatiin uniikit, erilaiseen oppimiseen ja työn tekemiseen innostavat tilat.

Aukioloajat

Lahden kampusalue käsittää kaksi sisäänkäyntiä 

Mukkulankatu 19, Lahti 
ma – pe  klo 8-16

Niemenkatu 73, Lahti
ma – pe klo 8-16

Tutustu kampukseen virtuaalisesti 360-palvelussa

Kuva
Hallway on Lahti Campus

Tutkintoon johtavat koulutukset

Opiskele tutkinto Lahdessa. 

Kuva
Campus cafe on Lahti Campus

Avoin AMK

LABin avoimen AMK:n opintotarjonta Lahdessa. 

Kuva
Lahti Campus lobby

Palvelut yrityksille

Palvelumme lahtelaisille yrityksille 

Kampus tarjoaa kaiken, mitä onnistuneeseen opiskelijaelämään tarvitset.

LAB-ammattikorkeakoulun kampus valmistui syksyllä 2018 Mukkulaan, jonne on keskustasta noin kolme kilometriä. Matka kampukselle taittuu kätevästi esimerkiksi linja-autolla ja pyörällä. Myös Lahden Mankeli-kaupunkipyörillä on oma asema Lahden kampuksella. 

Lahden kampus on uuden ajan oppimisympäristö, joka on saneerattu vanhaan tehdaskiinteistöön. Uutta ja vanhaa sekoittamalla saatiin käyttöön uniikit, erilaiseen oppimiseen sekä työn tekemiseen innostavat tilat.

Lahden kampuksella liikut, opiskelet ja kohtaat kavereita – vaikka vuorokauden ympäri

Kampuksella on 5800 opiskelijaa, joista 500 on kansainvälisiä tutkinto-opiskelijoita. Kaikki eri alojen opiskelijat ovat saman katon alla. 

Kampus tarjoaa kaiken, mitä onnistuneeseen opiskelijaelämään tarvitset. Lahden kampus palvelee kellon ympäri tarjoten monipuolisia liikunta- ja ruokailumahdollisuuksia, ja kampukselta löydät esimerkiksi opiskelijoiden pyörittämän baarin.

Lahti on loistava korkeakoulukaupunki

Lahti sijaitsee keskeisellä paikalla Päijät-Hämeessä erinomaisten liikenneyhteyksien päässä. Se tunnetaan urheilukaupunkina ja sitä arvostetaan maailmalla myös muotoiluosaamisen ja korkeatasoisten kulttuuripalveluiden ansiosta. Asukkaita on noin 120 000. Ison kaupungin urbaani kulttuuri ja monipuolinen palvelutarjonta yhdistyvät Lahdessa pienen kaupungin kotoisaan tunnelmaan, näppäriin etäisyyksiin sekä luonnonläheisyyteen.

Lahden sijainti on sanalla sanottuna täydellinen. Helsinkiin pääsee tunnissa Z-junalla ja matka maksaa opiskelijalle noin kuusi euroa. Välillä voi siis helposti piipahtaa nauttimaan myös pääkaupunkiseudun tarjoamista mahdollisuuksista.Lahti sijaitsee myös lähellä Suomen väestöllistä keskipistettä eli kohtaa, johon kaikilla suomalaisilla on keskimäärin lyhin matka.

Lahdessa asuminen ja eläminen sopivat mainiosti opiskelijabudjetille, ja vuokra-asuntoja on myös tarjolla mukavasti. Lahden kampuksen läheisyyteen on rakenteilla lisää opiskelija-asuntoja, ja alueesta onkin kehittymässä todellinen opiskelijaelämän keskus.

Lahti on myös kansainvälisesti tunnettu ympäristökaupunki, joka nimettiin ensimmäisenä suomalaisena kaupunkina Euroopan ympäristöpääkaupungiksi vuodelle 2021. Lahden kaupunkiseudun tavoitteena on olla Suomen yritysystävällisin ja rohkein kestävä kasvukeskus, jossa tehdään energiatehokkaita päätöksiä asukkaiden ja ympäristön hyväksi.
 

Kuva
Lahti city by night Antti Mäkijärvi

Lahti

Noin 120 000 asukkaan Lahti on Suomen yhdeksänneksi suurin kaupunki. Olisiko Lahti sinun opiskelukaupunkisi? 
 

Kuva
Wayfinding

Kampuksen tilat muuntuvat moneen

Kampukselta löytyy monipuolinen valikoima erilaisiin tapahtumiin soveltuvia tiloja. 

Olipa tilaisuutesi luonne millainen tahansa, Lahden kampuksen tilat muuntuvat tapahtuman tarpeisiin. Kiinteistön ravintolamaailma tukee luonnollisesti erilaisten tilaisuuksien järjestämistä.

Kuva
LUT Academic Library Lahti

Kirjaston aineistot käytettävissäsi

Kampuksillamme palvelee kaikille avoin, monialainen tiedekirjasto, jonka kokoelmissa on e-kirjoja, kansainvälisiä artikkeleita, lehtiä ja kurssikirjallisuutta. LUT-tiedekirjasto on LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun yhteinen kirjasto Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. 

Yhteystiedot