Fysioterapeutti (AMK), verkkopainotteinen monimuotototeutus, Lahti, 210 op

Next enrollment date
-

Fysioterapian opiskelu

Opiskele fysioterapeutiksi pääosin verkossa

Fysioterapeutti on kuntoutuksen ammattilainen, jonka työssä painottuvat toimintakyvyn arviointi, ylläpito ja edistäminen. Fysioterapeutti ohjaa työssään ihmisiä liikkumaan terveellisesti sekä parantaa ja ylläpitää asiakkaan hyvinvointia ja toimintakykyä. 

Joustava fysioterapeutin AMK-koulutus

LAB-ammattikorkeakoulun verkkopainotteisessa fysioterapeuttikoulutuksessa opiskellaan monimuoto-opiskeluna, jossa yhdistyvät verkko-opiskelu, itsenäinen opiskelu, tiimityöskentely sekä lähiopiskelu kampuksella. Teoriaopinnot opiskellaan verkko-opetusmenetelmiä hyödyntäen säännöllisissä ryhmän verkkotapaamisissa.

Lähiopetusviikoilla harjoitellaan käytännön- ja kädentaitoja kampuksella. Ammatillinen harjoittelu tapahtuu fysioterapeutin ohjauksessa harjoittelujaksoilla, joita voit toteuttaa erilaisissa fysioterapeutin työympäristöissä esimerkiksi kotipaikkakunnallasi.

Opiskelu on käytännönläheistä ja pääset soveltamaan oppimaasi aidoissa asiakastilanteissa, työelämän hankkeissa ja osana moniammatillisia ryhmiä.

Fysioterapeutiksi opiskelu monimuoto-opintoina verkkopainotteisesti

Verkkotapaamiset toteutuvat viikoittain maanantaisin ja tiistaisin aamupäivällä klo 8–12. Käytännön- ja kädentaitoja harjoitellaan Lahden kampuksella kerran kuukaudessa pääsääntöisesti maanantaista keskiviikkoon. Opinnot alkavat orientaatiopäivillä viikolla 2 ja muut lähiopetuspäivät ovat keväällä 2024 viikoilla 6, 10, 14, 19 ja 22.

Opiskelu edellyttää sinulta aktiivista opiskeluotetta, itseohjautuvuutta sekä mahdollisuutta osallistua sovittuihin yhteisiin oppimistapahtumiin lähipäivinä, verkossa ja pienryhmissä. Sinun tulee varata aikaa opiskeluun keskimäärin 40 h/viikko.

Kuva
Detail laptop keyboard writing and coffee cup

Fysioterapeutin palkka

Fysioterapeutin keskipalkka

2 814 €/kk

(Yksityisen sektorin kuukausipalkat 2019, Tilastokeskus)

Fysioterapeutin työpaikat

Fysioterapeutin työpaikka

Fysioterapeutin työpaikkana voi olla esimerkiksi terveyskeskus, sairaala, liikunta- ja kuntoutuskeskus, koulu- ja liikuntatoimi, järjestöt ja urheiluseurat sekä vapaa-ajan palvelujen tuottajat.  

Fysioterapeutin työtehtävät voivat olla esimerkiksi

fysioterapeutti | urheilufysioterapeutti | yrittäjä | apuvälineneuvoja | liikuntaohjaaja

Kuva
fysioterapiaopiskelijat Diana Issakova ja Rosa Salmki

Fysioterapian koulutus avaa ovet monipuolisiin työtehtäviin

”Ammattitaitoiset ja helposti lähestyttävät opettajat ja mahtavat opiskelutoverit ovat tehneet opiskeluvuosista ikimuistoiset.”

Kuva
A girl holding a round mirror in front of her face

Valintakokeet ja esivalintatehtävät

Katso tietoa mahdollisista esivalintatehtävistä ja valintakokeista.

Kuva
LAB student.

Hae syksyn yhteishaussa 💎

Tutustu koulutustarjontaan ja hae 4.–14.9.2023. 

Lisätietoja hakemisesta

Hakijapalvelut, Lahti
Lahden kampus
+358 44 708 1385 tai +358 44 708 1386
hakijapalvelutatlab [dot] fi