Yrityshautomo Business Mill avasi uuden verkkopalvelun

Kuva
Business Mill Lappeenranta logo
LAB-ammattikorkeakoulun osana toimiva Business Mill tarjoaa maksutta yrityksille tai yrittäjiksi aikoville asiantuntijapalveluita, tukea ja neuvoja. Yrityshautomo avasi uuden verkkopalvelun 22. tammikuuta. Uudenaikaisen palvelukanavan kautta yhteydenotto hautomon tiimiin on entistä helpompaa.

Lappeenrannan Skinnarilan kampuksen yrityshautomosta saa käytännön tukea kasvuun ja menestykseen. Yrityshautomon palveluita voivat hyödyntää kaikki kasvuhaluiset eteläkarjalalaiset yritykset ja tiimit sekä kampuksen opiskelijat ja henkilökunta.

”Olemme mukana tukemassa yrittäjää tai yritystä sen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Tiimimme tavoittaa nyt entistä helpommin ja nopeammin uuden verkkopalvelumme kautta”, Business Millin vetäjä Mikko Ojapelto kertoo.

Osoitteessa businessmill.fi toimivalla palvelusivustolla kerrotaan, miten yrityshautomon tiimi on auttanut yrityksiä kasvuun tai tukenut ja neuvonut eteenpäin.

”Suosittelen tutustumaan myös usein kysyttyjen kysymysten osioon, se avaa tarvittaessa lisää palveluitamme. Ja lisääkin saa aina kysyä”, Ojapelto vinkkaa.

Business Mill tarjoaa osaamispohjaisille ja kasvuhaluisille eteläkarjalaisille yrityksille ja tiimeille monipuolista tukea liiketoiminnan kehittämiseen. Yrityshautomo on osa LAB-ammattikorkeakoulua ja toiminnan rahoittaa pääasiallisesti Lappeenrannan kaupunki.

 

Lisätietoja: Head of Business Mill, Mikko Ojapelto, 050 5121 853, mikko [dot] ojapeltoatlab [dot] fi

Sijainti