AVOIMEN VÄYLÄN KAUTTA VALITUT OPISKELIJAT

Kuva
 Close up of tree branch and leaves

 

OPISKELIJAVALINNAN TULOKSET, ERILLISHAKU AVOIMEN AMK:N OPINTOJEN PERUSTEELLA, KEVÄT 2021

Syksyn 2020 aikana järjestetyn erillishaun kautta avoimen AMK:n väylän kautta valituksi tulleille hakijoille tullaan lähettämään erillinen tuloskirje, jossa on tärkeää tietoa opintojen aloittamisesta ja tarjotun opiskelupaikan vastaanottamisesta.

 

OPISKELUPAIKAN VASTAANOTTAMINEN 

Vahvistaaksesi opiskelupaikkasi sinun täytyy ottaa se vastaan 18.12.2020 klo 15.00 mennessä. Ellet ota paikkaa vastaan määräaikana, menetät sen. Ota opiskelupaikka vastaan sähköisesti Oma Opintopolku –palvelussa.

Opiskelupaikan vastaanottamisen lisäksi sinun on ilmoittauduttava läsnä- tai poissaolevaksi lukuvuodelle 2021, 18.12.2020 klo 15.00 mennessä. Kun otat paikan vastaan Oma opintopolku –palvelussa, voit jatkaa suoraan sähköiseen ilmoittautumispalveluun.

Ota huomioon, että voit ilmoittautua poissa olevaksi ensimmäiselle lukuvuodelle vain lakisääteisten syiden eli ase- tai siviilipalveluksen, äitiys-, isyys- tai vanhempainvapaan tai oman sairauden tai vamman perusteella.

 

TUTUSTU TERVETULOA OPISKELEMAAN-SIVUSTOON

Tervetuloa –sivulle on koottu paljon hyödyllistä tietoa opintojesi aloittamiseen liittyen. Löydät ohjeita mm. lukujärjestysohjelman käyttöön, tunnusten aktivointiin. Jatkat opintojasi ryhmäsi lukujärjestyksen mukaisesti. Linkin takaisin sivustolle löydät tämän sivun alareunasta.

 

AKTIVOI LUT-TUNNUS VERKKOPALVELUSSA

Kevään erillishaun kautta valittujen opiskelijoiden käyttäjätunnukset on mahdollista aktivoida 1.1.2021 alkaen osoitteessa https://id.lut.fi. Saamaasi tunnusta käytetään käyttäjätunnuksena järjestelmiin kirjautumisessa. Tunnus voi olla esimerkiksi Z000123. Tunnusta voi käyttää esimerkiksi Moodle-oppimisympäristöön kirjautumisessa. 

Tunnuksen sähköpostiosoite on muotoa wille [dot] wirtanenatstudent [dot] lab [dot] fi. Sähköpostiosoitetta käytetään käyttäjätunnuksena Office 365 -palveluihin (sähköposti, Onedrive, Teams, jne.) kirjautumisessa.

 

OPINTOJAKSOILLE ILMOITTAUTUMINEN

Uudet tutkinto-opiskelijat pääsevät ilmoittautumaan Pepissä opintojaksoille heti LUT tunnuksen luomisen jälkeen eli 1.1.2021 alkaen.

Mikäli haluat ennakkoon varmistaa, että olet mukana jollakin tietyllä opintojaksolla, voit jo ennakkoon lähettää sähköpostia ko. opintojakson opettajalle.

           

AIEMMAN AMK-OPINTOHISTORIAN SIIRTYMINEN TUTKINTOPROFIILIISI

Opiskelupalvelukeskus siirtää opintosi Avoin AMK –profiililtasi uudelle Peppi-profiilillesi opintojesi alkuvaiheissa, mikäli olet suorittanut opintosi LABissa. Mikäli olet tehnyt opintosi toisessa AMK:ssa, pidä opintosuoritusotteesi mukana opintojesi alkuvaiheissa, kun HOPS-suunnittelua tehdään > voit tarvittaessa käydä sitä läpi oman opettajatutorisi kanssa.

 

EHDOLLINEN VALINTA

Huomioithan että opiskelijavalinta on ehdollinen, kunnes erillishaun hakukelpoisuuteen liittyvät asiat ovat kunnossa: Avoimen AMK:n opintoja 55 op laajuudelta tulee olla suoritettu. Suoritusten on oltava rekisterissä viimeistään 31.12.2020.

 

Pääset takaisin LAB-ammattikorkeakoulun uusien opiskelijoiden sivuille klikkaamalla tästä.