Design

Tuemme muutosprosesseja kohti kestävämpiä valintoja, ratkaisuja ja käyttäytymistä. Autamme yrityksiä, yhteisöjä ja kansalaisia muotoilemalla ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestäviä tuotteita, palveluita ja elinympäristöjä. Haastamme sinut kehittämään yhdessä älykkäitä ja ihmislähtöisiä ratkaisuja hyödyntämällä muotoilun ja taiteen erikoisosaamista. Ratkaisumme tukevat liiketoiminnan uutta arvonluontia.

Kärkemme on kestävien ratkaisujen muotoilu, jossa haluamme menestyä

 

Teemamme ovat:

Kestävien tuotteiden, palveluiden ja ympäristöjen muotoilu

  • Autamme yrityksiä, yhteisöjä ja kansalaisia muotoilemalla ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestäviä tuotteita, palveluita ja elinympäristöjä.

Käyttäytymisen muutoksen muotoilu

  • Muotoilemme yhdessä kumppaniemme kanssa kestäviä ekosysteemejä sekä muutosprosesseja ja ratkaisuja kohti kiertotaloutta, vastuullisempia valintoja, ratkaisuja ja käyttäytymistä.

Älykäs ihmislähtöinen muotoilu ja viestintä

  • Kehitämme älykkäitä ja ihmisläheisiä ratkaisuja hyödyntämällä muotoilun, viestinnän, informaatiomuotoilun ja digitaalisen teknologian erikoisosaamista.

Taide ajattelun uudistajana

  • Uudistamme innovaatioprosesseja taiteen keinoin, tuomme uusia avauksia ja menetelmiä organisaatioiden, yhteisöjen ja liiketoiminnan kehittämiseen.