ARKI KAMPUKSELLA

Kuva
Lahti Campus lobby

 

KULKUKORTIT JA TILOJEN ILTAKÄYTTÖ

 

LAHDEN KAMPUS

Lahden NiemiCampus kokonaisuus, yksi kampusalue käsittää kaksi sisäänkäyntiä – Mukkulankatu 19 ja Niemenkatu 73.

Koronavirustilanteesta johtuen suosittelemme tilaamaan opiskelija-/kulkukortin välittömästi Opiskelijakunta KOEn nettisivujen kautta. Tilausvaihtoehtoja on kaksi. Voit opiskelijakuntaan liittymällä tilata opiskelijaetuihin oikeuttavan opiskelijakortin, joka toimii myös kulkukorttina osoitteessa https://liity.jasrek.fi/koe/ tai halutessasi pelkän kulkukortin osoitteessa https://kortti.jasrek.fi/koe/. Tilausta varten tarvitset opiskelijanumerosi, jonka näet mm. Peppi-järjestelmästä. Koulun järjestelmiin saat tunnukset sivustolta https://id.lut.fi.

Kortin toimitusaika on noin 1,5-2 viikkoa ja saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun kortti on noudettavissa opiskelijakunnan toimistolta. Koronavirustilanteesta johtuen jokaisen kampukselle saapuvan täytyy käyttää kulkukorttia sisään tullessaan. Kortin toimitusajasta johtuen on siis tärkeää, että teet tilauksen mahdollisimman pian. Lisätietoja kortteihin liittyvistä asioista voit tiedustella KOEn toiminnanjohtajalta Jari Koistiselta, jari.koistinen(at)koeopku.fi tai puhelimitse 050 5020 656. Tietoja löytyy myös opiskelijakunnan nettisivuilta https://koeopiskelijakunta.fi/

Mukkulankatu 19 aukioloajat 

Pääsisäänkäynti (rakennuksen junaradan puoleinen pääty)
ma – pe  klo 7.30 – 17.30
la klo 8.30 – 12.30 

Niemenkatu 73 aukioloajat
B2 -sisäänkäynti, kulku Kampusraitilta ja kiinteistön pihan kautta
ma – pe klo 8.00 – 16.00

Muina aikoina opiskelijat ja henkilökunta pääsevät sisään henkilökortilla.

 

LAPPEENRANNAN KAMPUS

Ammattikorkeakoulun rakennuksessa voi opiskella klo 7.00–22.00. Väliovet ovat auki opetuksen tarpeen mukaan. Ulko-ovet lukkiutuvat ma–pe klo 20.00 ja sen jälkeen sisälle pääsee avainkortilla.

Opiskelijat voivat halutessaan lunastaa avaimen 10 euron käteismaksua vastaan KOEn toimistosta (tila A1095). Toimisto avoinna arkisin klo 10.00–14.15 tai sopimuksen mukaan.

Avaimen lunastaminen mahdollistaa tilojen ilta- ja viikonloppukäytön kuin myös 24/7 kirjastokäynnit ja kuntosalin. Avain on käyttövalmis noudettaessa. Avaimen toiminta lakkaa valmistumisen jälkeen tai poissaolevaksi ilmoittautumisen yhteydessä.

Järjestelmä rekisteröi kaiken liikkumisen rakennuksessa ja jokaisen ilta- tai viikonloppukäyttäjän on kirjauduttava sisään omalla avaimellaan. Poistuttaessa rakennuksesta on muistettava kirjautua avaimella ulos.

Oman avaimen lainaaminen toiselle opiskelijalle tai jollekin muulle henkilölle on ehdottomasti kiellettyä. Ystävien tai muiden ulkopuolisten tuonti rakennukseen iltaisin tai viikonloppuisin on myös kiellettyä.

Turvapalvelu valvoo tiloja sekä elektronisesti että vartijakierroin. Vartijan kysyessä opiskelijan on todistettava henkilöllisyytensä ja opiskeluoikeutensa. Vartijalla on oikeus poistaa rakennuksista henkilö, joka ei pysty pyydettäessä todistamaan henkilöllisyyttään. Mikäli opiskelija aiheuttaa turhan hälytyksen ja vartija saapuu rakennukseen, hälytyksen aiheuttaja on velvollinen maksamaan turhasta hälytyksestä aiheutuvat kustannukset, jotka ovat noin 60 euroa.

 

LOKERIKOT

 

LAHDEN KAMPUS

Opiskelijoille on varattu ilmaisia lokerikkoja tavaroiden säilytykseen. Lokerikot sijaitsevat Mukkula kampuksen 2.kerroksessa. Lokerot toimivat opiskelijakortilla.
Lokerikot on tarkoitettu vain päivittäiseen käyttöön eivätkä ne ole henkilökohtaisia. Niihin ei saa jättää tavaroita yön ajaksi.

 

LAPPEENRANNAN KAMPUS

Opiskelijoille on varattu ilmaisia lokerikkoja tavaroiden säilytykseen. Lokerikot sijaitsevat ammattikorkeakoulun pääaulassa naulakoiden vieressä, F-sisäänkäynnin luona sekä yliopiston 1-vaiheessa.

Lokerikot on tarkoitettu vain päivittäiseen käyttöön eivätkä ne ole henkilökohtaisia. Niihin ei saa jättää tavaroita yön ajaksi. Lokerikkojen koodi ja ohjeet löytyvät lokerikkojen ovesta. Yliopiston puolella olevat lokerikot toimivat panttikolikolla.

 

OPETTAJIEN JA RYHMIEN POSTILOKEROT

 

LAHDEN KAMPUS

Opettajille tarkoitettua postia voi jättää opiskelijapalvelukeskukseen, josta postit toimitetaan postitushuoneeseen.

 

LAPPEENRANNAN KAMPUS

Tehtäviä tai muuta opettajille tarkoitettua postia voi jättää opettajien postilaatikkoihin. Liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan ja kielikeskuksen opettajien postilaatikot sijaitsevat AMK:n päärakennuksen 3. kerroksessa C-rapun vieressä.

Tekniikan opettajien, laboratorioiden ja opetusryhmien sekä kielikeskuksen väen postilaatikot sijaitsevat LUTin 1-rakennuksessa.

 

OPISKELIJARAVINTOLAT

 

LAHDEN KAMPUS

Mukkula kampukselta löytyy löytyy monipuolinen ravintola- ja kahvilakokonaisuus.
Food&Co Isku Center tarjoaa erilaisia lounasvaihtoehtoja sekä aamupala- ja kahvilapalveluita. Lamkooma kahvila-baari on opiskelijoiden olohuone, jossa voi nauttia rennosta ilmapiiristä sekä opiskelijaystävällisistä hinnoista.

 

LAPPEENRANNAN KAMPUS

Skinnarilan kampuksella on useita ravintoloita ja kahviloita, joissa on tarjolla opiskelijahintaista ruokaa.

Kampusravintolat Oy on perustettu vuonna 2015 ja sen omistajia ovat LAB ammattikorkeakoulu sekä LUT yliopisto. Kampusravintoloilla on kolme toimipistettä: Lappeenrannassa LAB ammattikorkeakoulun tiloissa toimiva ravintola-kahvila Skinnarila, LUT yliopiston tiloissa toimivat Lut Buffet sekä kahvila Street Cafe. Aukioloajat ja ruokalistat löytyvät täältä.

Kampuksella on myös muita ravintoloita: Ylioppilastalon YOLO, intialainen ravintola Indiana Curry sekä pizzeria

 

Opiskelijakortti ja Kelan ateriatukikortti oikeuttavat opiskelijan saamaan lounaan alennettuun hintaan opiskelijaravintolassa. Opiskelijakortti on pidettävä aina mukana. Kelan ateriatukikortilla saat alennuksen kaikista opiskelijaravintoloista.

 

TURVALLISUUSOHJEET

Turvallisuus- ja pelastautumisohjeet löytyvät kampusten yleisiltä ilmoitustauluilta ja seiniltä. Onnettomuus- ja vaaratilanneohje löytyy jokaisen luokkatilan seinältä.