Kuva
FINNIPS

VIKO-päivät, vieraskielisen koulutuksen kehittämispäivät

Tapahtuma-aika
7.10.2020 09.00–12.00
Tapahtuman sijainti
On line
Finnish Network for International Programmes -verkosto (FINNIPS) järjestää ammattikorkeakoulujen Vieraskielisen koulutuksen kehittämispäivät (VIKO) yhteistyössä LAB-ammattikorkeakoulun kanssa 7.10.2020 virtuaalisesti vallitsevan korona-tilanteen vuoksi. Järjestäjät haluavat taata osallistujille turvallisen tavan osallistua vuotuisen tapahtumaan.

LAB-ammattikorkeakoulussa Lahdessa 7.-8.10.2020 pidettäväksi suunnitellut Vieraskielisen koulutuksen kehittämispäivät (VIKO) on tänään tapahtuman suunnittelutyöryhmän päätöksellä siirretty järjestettäväksi online-tilaisuutena. Päätöksen taustalla on koronaepidemian kehittyminen ja halu varmistaa, että VIKO-päiviä voidaan viettää turvallisesti.

Virtuaalinen VIKO-tilaisuus järjestetään keskiviikkona 7.10.2020 klo 9.00–12.00. Korvaava online-tapahtuma järjestetään siis kaksipäiväisen seminaarin sijaan suppeampana versiona, joten valitettavasti emme saa mukaan monipuolisen ohjelman kaikkia puheenvuoroja. Luvassa on kuitenkin taattua laatua ja käsittelyssä korkeakoulujen syksyn polttavimmat puheenaiheet!

Olette siis lämpimästi tervetulleita mukaan seuraamaan 7.10.2020 järjestettävää online-tilaisuutta, jonka ohjelma ja ilmoittautumistiedot julkaistaan myöhemmin. Tiedot päivitetään myös VIKO-verkkosivuille niiden varmistuttua.

Tapahtuma on suunnattu suomalaisten korkeakoulujen henkilöstölle ja se vaatii ennakkoilmoittautumisen. Online-tilaisuudessa ei ole osallistumismaksua.