Kuva
Urapolkuja-tapahtuman kuva

Urapolkuja –tapahtuma 15.2.2022

Tapahtuma-aika
15.2.2022 09.15–11.00
Tapahtuman sijainti
verkkotapahtuma
LAB:n rooli
Tervetuloa osallistumaan luokkasi tai ryhmäsi kanssa Urapolkuja –tapahtumaan 15.2.2022 klo 9:15-11:00. Tapahtuman tarkoitus on tuoda esiin erilaisia alavalintoja ja alavalintaan vaikuttavia tekijöitä sekä inspiroida nuoria pohtimaan omia valintoja uusista näkökulmista.

Tapahtuman ohjelma:

Kello 9:15-10:00 Anni Laurila - Työelämän ja koulutuksen tulevaisuus  

Anni on arkkitehti, joka on valmistunut myös NASA:n alaisuudessa toimivasta Piilaaksossa sijaitsevasta Singularity University –tulevaisuusyliopistosta. Anni luennoi työelämän ja koulutuksen tulevaisuudesta ja siitä, kuinka kukoistaa ja vaikuttaa muuttuvassa maailmassa. Anni inspiroi hakemaan oman polkunsa ja tapansa ratkoa suuria haasteita.

Tauko 15 min 

Kello 10:15–11:00 Erilaisia alavalintoja –paneelikeskustelu 

Erilaisia alavalintoja tehneet kertovat valinnoistaan ja keskustelevat siitä, millaista opiskelu ja työelämä on eri aloilla.  Paneelikeskustelu rohkaisee näkemään stereotypioiden takana olevia mahdollisuuksia ja monenlaisia polkuja oman ammatillisuuden toteuttamiseen.  

 

Tapahtuman lähetys striimataan suorana. Voit seurata ryhmäsi tai luokkasi kanssa koko tapahtuman tai osallistua vain toiseen osioon. Tapahtumasta ei tehdä tallennetta.  

 

Tapahtuman järjestää alojen sukupuolen mukaista eriytymistä purkava Roolipeli-hanke (2020–2022), jota toteuttavat LAB-ammattikorkeakoulu sekä Outward Bound Finland ry. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto. 

Maisa Anttila
TKI-asiantuntija
maisa [dot] anttilaatlab [dot] fi