Kuva
Työhyvinointia ja jaksamista yrittäjän arkeen

Työhyvinvointia ja jaksamista yrittäjän arkeen -työpaja Päijät-Häme

Tapahtuma-aika
18.10.2023 10.00–13.00
Tapahtuman sijainti
LAB-ammattikorkeakoulu
Mukkulankatu 19, 15210 Lahti
LAB:n rooli
Haluatko löytää uusia keinoja työhyvinvoinnin ja jaksamisen ylläpitämiseen yrittäjäarjessa?

Yrittäjän jaksaminen joutuu koetukselle hektisessä arjessa ja alati muuttuvissa tilanteissa. Pienissä yrityksissä tai mikroyrityksissä myös työtaakan ja vastuun jakaminen on vaikeaa. Yrityksen ja ihmisen itsensä kannalta on tärkeää ylläpitää hyvinvointia ja jaksamista, vaikka itselle sopivien keinojen löytäminen tuntuisikin kiireessä ylimääräiseltä ja raskaalta.

Työpajassa saat työhyvinvoinnin ammattilaisten johdolla näkökulmia oman hyvinvointisi kehittämiseen. Pääset myös verkostoitumaan ja jakamaan arjen kokemuksia muiden yrittäjien kanssa.

Kenelle: Päijät-Hämeen alueen eri toimialojen pk- ja mikroyrityksille, mukaan mahtuu 10 henkilöä

Mitä: maksuton työpaja (sis. kahvitarjoilun)

Pohdimme yhdessä mm. seuraavia asioita:

  • Miten saada työhyvinvointia ja jaksamista omaan arkeen?
  • Miten ja miksi kannattaa löytää aikaa palautumiselle jo työpäivän aikana?
  • Miten voisi hyötyä verkostoitumisesta muiden yrittäjien kanssa työhyvinvoinnin näkökulmasta?

Asiantuntija Jaana Ahl toimii LAB-ammattikorkeakoululla johtamisen ja osaamisen kehittäjänä. Käytännönläheisen ja strategisen ajattelijan osaaminen painottuu monipaikkaisen tiimin johtamiseen, työn kehittämisosaamisen taitojen vahvistamiseen sekä strategian kytkemiseen osaksi arkea ja työn vaatimia muutoksia.

Tilaisuudessa jäljitellään aitoja työpaikan tilanteita, joita vetävät kokeneet simuloinnin ammattilaiset ja työyhteisöjen kehittäjät. Osallistujien ei tarvitse tuntea työpajassa käytettävää menetelmää entuudestaan tai valmistautua ennakkoon, ilmoittautuminen ja osallistuminen riittävät. Avoin mieli ja tahto kehittyä tarjoavat parhaat työkalut uusien näkökulmien löytämiseen ja sitä myötä parempaan työarkeen.

Tilaisuus on osa Yritysten vihreä siirtymä, muutoskyvykkyys ja digitalisaatio (REACT, Etelä-Suomi) hanketta. Hanke on rahoitettu REACT-EU-rahoituksella osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 10.10.2023

Lisätietoja antaa

Emmi Ollila
TKI-asiantuntija
emmi [dot] ollilaatlab [dot] fi
Alue