Kuva
Keltaisella pohjalla paloista koottu teksti chance. Käsi, josta näkyy osa puvun hihaa vaihtaa kirjaimen C kirjaimeksi G. Chance-sana vaihtuu change-sanaksi.

TUTU-verstas Tulevaisuustyöpajasarja 1

Tapahtuma-aika
1.2.–22.3.2022
Tapahtuman sijainti
ZOOM
Tervetuloa TUTU-verstas tulevaisuustyöpajoihin!

Yritystoiminnassa ja työelämässä ennakointi on keskeisessä roolissa. Tulevaisuuslähtöinen ajattelu tukee tutkitusti yrityksen menestymistä liiketoiminnassa. Kun osaat rakentaa tulevaisuuden näkymiä omalle yrityksellesi, päätöksenteko helpottuu ja nopeutuu. Olet ikään kuin askeleen edellä. 

Ennakointityötä tukemaan tarjoamme eteläkarjalaisille pienyrittäjille ja muille elinkeinoelämän toimijoille mahdollisuuden pysähtyä hetkeksi tulevaisuustaitojen äärelle. Neljän työpajan sarjassa tutustutaan ennakoinnin peruskäsitteisiin. Työpajoissa tarkastellaan myös yritystoiminnan ja työn muuttuvia toimintaympäristöjä sekä syitä muutoksen takana.

Työpajojen tarkemmat ajankohdat näet alla:

Työpaja 1: 1.2. klo 9-12

Työpaja 2: 15.2. klo 9-12

Työpaja 3: 8.3. klo 9-12

Työpaja 4: 22.3. klo 9-12

Työpajojen jälkeen ymmärrät, mitä tarkoittavat megatrendit, trendit ja heikot signaalit. Osaat myös hyödyntää niitä omassa työssäsi ja yrityksen toiminnassa. Pystyt varautumaan tulevaisuuden haasteisiin ja opit tunnistamaan mahdollisuuksia tehokkaammin. Samalla huomaat myös seikkoja, jotka pysyvät ennallaan muuttuvasta ympäristöstä huolimatta. Ennakointitaidon avulla myös yrityksesi johtaminen suunnitelmallisemmin ja määrätietoisemmin mahdollistuu.

Tulevaisuustyöpajasarja 1 sisältää neljä erillistä verkkotyöpajaa, joihin kaikkiin ilmoittaudutaan sivun alalaidassa olevasta ilmoittautumispainikkeesta. Zoom-kutsut työpajoihin lähetetään osallistujille sähköpostilla ennen Työpaja 1:n alkua. Koulutus on ilmainen.

Tulevaisuustyöpajat järjestetään osana Etelä-Karjalan maakunnallista, ESR-rahoitteisessa TUTU-verstas - Tulevaisuustaidot tutuiksi mikro- ja pienyrityksille -hanketta. Hanketta rahoitetaan osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.