Kuva
TUTU koulutussarja 6 aikataulu

TUTU-verstas tulevaisuuskoulutus 6

Tapahtuma-aika
16.3.–13.4.2023
Tapahtuman sijainti
Zoom
LAB:n rooli
Tervetuloa TUTU-verstaan tulevaisuuskoulutuksiin!

Yritystoiminnassa ja työelämässä ennakointi on keskeisessä roolissa. Tulevaisuuslähtöinen ajattelu tukee tutkitusti yrityksen menestymistä liiketoiminnassa. Kun osaat rakentaa tulevaisuuden näkymiä omalle yrityksellesi, päätöksenteko helpottuu ja nopeutuu. Olet ikään kuin askeleen edellä muita. 

Ennakointityötä tukemaan tarjoamme eteläkarjalaisille pienyrittäjille ja muille elinkeinoelämän toimijoille mahdollisuuden pysähtyä hetkeksi tulevaisuustaitojen äärelle. Neljä tapaamista sisältävässä koulutussarjassa tutustutaan ennakoinnin peruskäsitteisiin ja rakennetaan yhdessä tulevaisuuden skenaarioita. Tapaamisissa tarkastellaan myös yritystoiminnan ja työn muuttuvia toimintaympäristöjä sekä syitä muutoksen takana.

Koulutustapaamisten ajankohdat:

Tapaaminen 1: 16.3. klo 12-15
Tapaaminen 2: 23.3. klo 12-15
Tapaaminen 3: 30.3. klo 12-15
Tapaaminen 4: 13.4. klo 12-15

Koulutuksen jälkeen ymmärrät, mitä tarkoittavat megatrendit, trendit ja heikot signaalit. Osaat myös hyödyntää niitä omassa työssäsi ja yrityksen toiminnassa. Pystyt varautumaan tulevaisuuden haasteisiin ja opit tunnistamaan mahdollisuuksia tehokkaammin. Samalla huomaat myös seikkoja, jotka pysyvät ennallaan muuttuvasta ympäristöstä huolimatta. Ennakointitaidon avulla yrityksesi johtaminen suunnitelmallisemmin ja määrätietoisemmin mahdollistuu.

Tulevaisuuskoulutus sisältää neljä verkkokulutuksena toteutettavaa kertaa, joihin ilmoittaudutaan alla olevasta ilmoittautumispainikkeesta. Zoom-kutsut koulutuksiin lähetetään osallistujille sähköpostilla ennen koulutuksen alkua. Koulutus on ilmainen.

Tulevaisuuskoulutus järjestetään osana Etelä-Karjalan maakunnallista, ESR-rahoitteisessa TUTU-verstas - Tulevaisuustaidot tutuiksi mikro- ja pienyrityksille -hanketta. Hanketta rahoitetaan osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.