Kuva
Koulutuskuvaus

TUTU-verstas tulevaisuuskoulutus 3

Tapahtuma-aika
12.10.–16.11.2022
Tapahtuman sijainti
Zoom
LAB:n rooli
Muutos mahdollisuudeksi!

Yritystoiminnassa ja työelämässä ennakointi on keskeisessä roolissa. Tulevaisuuslähtöinen ajattelu tukee tutkitusti yrityksen menestymistä liiketoiminnassa. Kun osaat rakentaa tulevaisuuden näkymiä omalle yrityksellesi, päätöksenteko helpottuu ja nopeutuu. Ennakointitaidon avulla myös yrityksesi johtaminen suunnitelmallisemmin ja määrätietoisemmin mahdollistuu. Olet ikään kuin askeleen edellä. 

Ennakointityötä tukemaan tarjoamme eteläkarjalaisille pienyrittäjille ja muille elinkeinoelämän toimijoille mahdollisuuden pysähtyä hetkeksi tulevaisuustaitojen äärelle. Neljä tapaamista sisältävässä koulutussarjassa tutustutaan ennakoinnin peruskäsitteisiin ja rakennetaan yhdessä tulevaisuuden skenaarioita. Tapaamisissa tarkastellaan myös yritystoiminnan ja työn muuttuvia toimintaympäristöjä sekä syitä muutoksen takana.

Tulevaisuuskoulutussarja 3 sisältää neljä erillistä verkkotapaamista, joihin kaikkiin ilmoittaudutaan sivun alalaidassa olevasta ilmoittautumispainikkeesta. Zoom-kutsut työpajoihin lähetetään osallistujille sähköpostilla ennen 1. tapaamisen alkua. Koulutus on maksuton.

Tulevaisuuskoulutukset järjestetään osana Etelä-Karjalan maakunnallista, ESR-rahoitteisessa TUTU-verstas - Tulevaisuustaidot tutuiksi mikro- ja pienyrityksille -hanketta. Hanketta rahoitetaan osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Koulutussarja 3 tarkemmat tapaamisajankohdat näet alla:

  1. tapaaminen: keskiviikko 12.10. klo 12-15
  2. tapaaminen: keskiviikko 19.10. klo 12-15
  3. tapaaminen: keskiviikko 02.11. klo 12-15
  4. tapaaminen: keskiviikko 16.11. klo 12-15