Kuva
Tulevaisuusagenttikoulutusmallin esittelykioskit 3.5. ja 4.5.

Tulevaisuusagenttikoulutusmallin -esittelykioskit 3.5. & 4.5.

Event date and time
3.–4.5.2023
Event location
LAB's role
Tervetuloa Tulevaisuusagenttikoulutusmallin esittelykioskille!

Tilaisuudessa esittelemme Bounce Forward - Resilienssiä työelämään -hankkeessa kehitettyä Tulevaisuusagenttikoulutusmallia, jonka avulla organisaatiot voivat toteuttaa oman versionsa koulutuksesta tai sen osista. Tulevaisuusagentit ovat eritoten asiantuntijatyötä tekeviä, pk-yrityksissä työskenteleviä kehittäjiä, jotka vievät uusia tuulia ja työkaluja omiin yhteisöihinsä yritysten muutoskyvyn tueksi.Kerromme tilaisuudessa omasta toteutuksestamme ja annamme vinkkejä, joiden avulla voit kasvattaa omat tulevaisuusagenttisi pk-yritysten avuksi. Kioski on tarkoitettu erilaisille koulutustoteuttaja- ja tiedonlevittäjäorganisaatioille. Mukaan ovat tervetulleita niin yritystoiminnan kehittäjät, kouluttajat, koulutussuunnittelijat kuin opettajat sekä muut asiasta kiinnostuneet.

Kioskeja järjestetään kaksi kertaa:

  • 3.5. walk-in-kioskille voit tulla itsellesi sopivana hetkenä klo 8.30-10 välillä kuulemaan ja keskustelemaan mallista LAB-ammattikorkeakoulun Lahden kampukselle tilaan B213. Ilmoittaudu saapuessasi LABin aulan asiakaspalvelupisteeseen.
     
  • 4.5. järjestetään mallin esittelytilaisuus Teamsin välityksellä klo 15-15.30.


HUOM! Livekioskille mahtuu mukaan max. 30 henkilöä. Tarjoilujen vuoksi pyydämme ilmoittautumaan ko. tilaisuuteen 27.4. mennessä. Livekioskille voit tulla myös ilmoittautumatta, jos et tarvitse tarjoiluja. Etänä järjestettävään tilaisuuteen voit ilmoittautua 2.5. asti.

Hankkeeseen voit tutustua tarkemmin verkkosivuillamme: resilienssiatyoelamaan.fi.