Kuva
Kutsu tilaisuuteen 1.6.2022

Tulevaisuusaamu: Sinustako työyhteisösi tulevaisuusagentti? 1.6.2022 klo 9-10.30

Tapahtuma-aika
1.6.2022 09.00–10.30
Tapahtuman sijainti
Verkkotapahtuma Zoomissa
LAB:n rooli
Zoomissa 1.6.2022 klo 9–10.30 

Avoin ja ilmainen verkkotilaisuus asiantuntijatyötä tekeville toimintansa kehittämisestä ja uusista toimintatavoista kiinnostuneille.

Nyt mennään. Jatkuvat muutokset ovat arkea monessa työpaikassa. Tulevaisuustaidot tukevat kykyä taklata ja hyödyntää muutoksia, kansalaistaidoiksikin niitä voisi jo tituleerata. Millaista tulevaisuustietoa asiantuntijatyössä tarvitaan, entä miten tarttua toimeen ja innostaa oma työyhteisö kokeilemaan jotain uutta? Jos olet kiinnostunut kehittämään tulevaisuusosaamistasi ja vahvistamaan omaa ja työyhteisösi muutoskykyä, pyöräytä kesäkuu käyntiin Tulevaisuusaamusta. Päästämme tuolloin ääneen tiukan muttei totisen tulevaisuustiimin eli äänessä Hanna-Kaisa Aalto Turun yliopiston Tulevaisuuden tutkimuskeskuksesta ja juuri päättyvän ensimmäisen tulevaisuusagenttikoulutuksen osallistujia eri toimialoilta Uudeltamaalta, Päijät-Hämeestä ja Keski-Pohjanmaalta. Tule mukaan ja kerää arjenmakuiset tulevaisuusvinkit talteen.

Ilmoittaudu tapahtumaan 30.5.2022 mennessä tästä!  Saat paluuviestissä Zoom-linkin tapahtumaan.

Kuvat agenteista
Agentit Keski-Pohjanmaalta, Päijät-Hämeestä ja Uudeltamaalta kertovat toteuttamistaan työelämäkokeiluista ja kokemuksistaan koulutuksessa.

Koulutamme syksyllä lisää tulevaisuusagentteja – mukaan tähän ilmaiseen koulutukseen voit lähteä ilman ennakko-osaamista. Tule mukaan kuulemaan lisää asiantuntijatyön tulevaisuusorientaatiosta sekä tulevaisuusagenttikoulutuksesta!

Lisätietoja tapahtumista ja koulutuksista:

www.resilienssiatyoelamaan.fi

 

Tilaisuuden toteuttaa Bounce Forward – Resilienssiä työelämään (ESR) –hanke. Hanke rahoitetaan osana unionin Covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Ohjelma

Tilaisuuden agenda (muutokset mahdollisia):

1.6.2022 09.00–10.30

Klo 9.00 - 9.05       

Tervetuloa! Hankkeen esittely & alkuinfo: Annukka Heinonen, LAB-ammattikorkeakoulu
 

Klo 9.05 - 9.20       

Tulevaisuusagenttina monimutkaisessa maailmassa: Hanna-Kaisa Aalto, Tulevaisuuden tutkimuskeskus, Turun yliopisto


Klo 9.20 - 10          

Tulevaisuusagentit ääneen. Puheenvuoroja ensimmäiseen   koulutukseen osallistuneilta tuoreilta tulevaisuusagenteilta  Uudeltamaalta, Keski-Pohjanmaalta ja Päijät-Hämeestä.  

             
Klo 10 - 10.30        

Yhteenveto aamun keskustelusta sekä lisätietoa tulevista   koulutuksista

Alue