Kuva
Tulevaisuusaamu: Palvelumuotoilu yhteiskehittämisen välineenä 16.11.2022 klo 9-10.30 (Zoom)

Tulevaisuusaamu: Palvelumuotoilu yhteiskehittämisen välineenä

Tapahtuma-aika
16.11.2022 09.00–10.30
Tapahtuman sijainti
Zoom
Mitä palvelumuotoilu on ja miten palvelumuotoilua voidaan käyttää yrityksen kehittämismenetelmänä? Tule marraskuun Tulevaisuusaamuun oppimaan, miten palvelumuotoilua voi hyödyntää käytännössä yrityksen liiketoiminnan kehittämisessä

Marraskuisessa Tulevaisuusaamussa palvelumuotoilun asiantuntijat, Johanna Säynäjäkangas ja Sofia Forsberg Qaswua Design & Development Oy:stä tutustuttavat sinut palvelumuotoiluun, sen menetelmiin ja käytännön toimenpiteisiin.

Lisäksi saamme kuulla terveiset StarJump Oy:n Esa Irriltä hänen kokemuksistaan palvelumuotoilun menetelmien käytöstä yrityksensä liiketoiminnan kehittämisessä. Hänen kanssaan keskustelemassa aiheesta ovat Centria-ammattikorkeakoulun palvelumuotoiluasiantuntijat ja palvelumuotoilutyöpajojen vetäjät Marika Hautala ja Tuomas Paananen.

Tulevaisuusaamu on kaikille avoin, maksuton verkkotilaisuus asiantuntijatyötä tekeville toimintansa kehittämisestä ja uusista toimintatavoista kiinnostuneille. Voit jakaa kutsua vapaasti omissa verkostoissasi.

 

Tulevaisuusaamun ohjelma

9.00 Tilaisuuden avaus
Katja Jankens, Centria-ammattikorkeakoulu &
Annukka Heinonen, LAB-ammattikorkeakoulu

9.05 Mitä palvelumuotoilu on? – Palvelumuotoilun mahdollisuudet kehittämisessä
Johanna Säynäjäkangas & Sofia Forsberg,
Qaswua Design & Development Oy

9.50 Resilienssipajatoiminta yrityskehittämisen muotona
Riina Varila, Centria-ammattikorkeakoulu

9.55 Kokemuksia palvelumuotoilun resilienssityöpajoista – yrittäjän terveiset
Esa Irri, StarJump Oy sekä Marika Hautala & Tuomas Paananen Centria-ammattikorkeakoulusta

 

Tilaisuuden toteuttaa Bounce Forward – Resilienssiä työelämään (ESR) –hanke. Hanke rahoitetaan osana unionin Covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. Hankkeessa kehitetään Uudenmaan, Päijät-Hämeen ja Keski-Pohjanmaan pk-yritysten toimintaa sekä tuetaan asiantuntijatyön resilienssin kehittymistä. Jatkamme mm. resilienssipajatoimintaa talvella 2022–2023.

Tarkemmat tiedot seuraavista tilaisuuksista ja koulutuksista päivittyvät verkkosivuillemme: www.resilienssiatyoelamaan.fi