Tekoäly terveydenhoitoalalla

Tapahtuma-aika
8.12.2021 14.00–15.00
Tapahtuman sijainti
Etätapahtuma
Tervetuloa webinaariin tekoälystä terveydenhoitoalalla!

Sisältö:

Ajankohtaista tekoälystä terveysteknologia-alalla
Sandra Liede, Säädösasiantuntija
Terveysteknologia ry – Healthtech Finland 

Miten tekoälyn avulla voidaan sujuvoittaa hoitoon pääsyä: Case Klinik Access & Vantaan terveysasemat 
Väinö Riippa, Business Development Manager
Klinik Healthcare Solutions 

  • Mitä ongelmia tekoälyavusteinen hoidon tarpeen arvio ratkaisee? 

  • Miten Vantaan terveysasemilla digitalisointi on toteutettu ja miten tekoäly toimii hoitotyön ja potilaiden hoitoonohjauksen tukena? 

  • Aalto Yliopiston tutkimustuloksia: millaisia vaikuttavuustuloksia on saatu tekoälyratkaisun avulla Vantaan terveysasemilla?

 

Lähetämme sähköpostilla linkin tilaisuuteen ilmoittautuneille lähempänä ajankohtaa.

Tilaisuuden järjestää Alueellinen teknologiakartta ja Tekoäly tutuksi hankkeet yhteistyössä Terveysteknologia ry:n ja Klinik Healthcare Solutionsin kanssa.

 

Terveysteknologia ry – Healthtech Finland auttaa terveysteknologia-alan yritysten kasvua ja kansainvälistymistä olemalla yritysten kohtaamispaikka ja kehittämällä palveluja jäsenilleen huomioiden terveysalan erityispiirteet, joista tärkeimpinä eurooppalaiset asetukset lääkinnällisille laitteille (MDR) sekä in vitro laitteille ja tarvikkeille (IVDR). 

Klinik Healthcare Solutions Oy on kotimainen teknologiayritys, joka tarjoaa lääketieteellistä tekoälyä hyödyntäviä ratkaisuja terveydenhuoltoon. Klinikin ratkaisun avulla potilaat ohjataan suoraan oikeaan hoitoon ilman välivaiheita. Palvelun tekoäly tunnistaa vaivan kiireellisyyden ja tekee alustavan hoidon tarpeen arvion ammattilaiselle käsittelyyn. Ratkaisun avulla on onnistuttu vähentämään ammattilaisten työtaakkaa ja saatu aikaan kustannussäästöjä. Klinik Access on käytössä lähes 500 terveydenhuollon yksikössä Suomessa ja ulkomailla.