Kuva
Vihreä lamppu syttynyt tiistain kohdalle. Mukana hankelogo ESR ja LAB

Suunnittele toimiva (digitaalinen) palvelu 2.11.

Tapahtuma-aika
2.11.2021 09.00–13.00
Tapahtuman sijainti
Avoin verkkotilaisuus
LAB:n rooli
Tuumasta toimeen -tiistait

Feeniks -Uudistu kestävästi -hanke (ESR) tuo syys-marraskuussa verkkoon pienyrittäjille suunnatut, käytännönläheiset Tuumasta toimeen -tiistait

Tiistaina 2.11. kello 9-13 "Suunnittele toimiva (digitaalinen) palvelu" -tilaisuudessa paneudumme digitaalisten ratkaisujen kehittämiseen ja palvelumuotoilun hyödyntämiseen. Tule ja uudistu!

TILAISUUS JÄRJESTETÄÄN YHDESSÄ DESIGN VENTURE OHJELMA -HANKKEEN (EAKR) KANSSA

DVP-logoketju

 

2.11. Suunnittele toimiva (digitaalinen) palvelu

Aamupäivä klo 9-11

Alustus aiheeseen

Selkeyttä palveluihin digitaalisuuden avulla. Aki Vainio, digiasiantuntija, Feeniks - uudistu kestävästi

Design Venture Ohjelma – Muotoilu liiketoiminnan vauhdittajana. Design Venture Ohjelma (EAKR): Veli-Pekka Räty

Case Made in Finland Shop. Tomas Nordström, kotimaisuuden paras kaveri, sarjaverkkokauppias ja yrittäjä. Kokemusta löytyy kolmen verkkokaupan perustamisesta, digimarkkinoinnista, tuotteistamisesta,   kansainvälistämisestä ja Unikulman verkkokauppapäällikkönä toimimisesta. https://madeinfinlandshop.fi/

Elämyksiä rakennetaan digitaalisesti – kokemuksia matkailusektorilta. Johanna Heinonen, lehtori, TKI-asiantuntija LAB-ammattikorkeakoulu & Itäsuomen yliopisto

 

Iltapäivä klo 11-13

Käytännön läheisessä virtuaalityöpajassa pureudutaan digipalvelun rakentamiseen palvelumuotoilua hyödyntämällä Fraktio Oy:n Satu Heikinheimon johdolla.

 

Ei erilllistä ilmoittautumista, mukaan pääset tästä linkistä!

Huomioithan, että tilaisuuksien aamupäiväosiot tallennetaan ja jaetaan hankkeen verkkosivuilla. Työpajaosuuksista ei ole käytössä tallenteita.

---

Pienyrittäjä, aluekehittäjä, Sinä, kestävästä kehityksestä kiinnostunut - Tule mukaan Tuumasta toimeen tiistait -tapahtumiin! Hyvää ajattelua mm. kestävän matkailun kehittämisestä ja resurssitehokkuuden ja resilienssin vahvistamisesta strategisen suunnittelun ja verkostojen hyödyntämisen kautta. Digitaaliset ratkaisut ja niiden hyödyntäminen uusien palveluiden luomisessa sekä asiakaskokemuksen kehittämisessä ovat myös teemojen ytimessä.

Verkkotilaisuudet ovat avoimia ja maksuttomia kaikille pienyrittäjille, aluekehittäjille ja muille aiheista kiinnostuneille, kehittämismielisille ihmisille.

 

Feeniks – uudistu kestävästi -verkkotilaisuudet ovat osa LAB-ammattikorkeakoulun hallinnoimaa ESR-rahoitteista Feeniks – uudistu kestävästi -hanketta.

Lisätietoja: www.lab.fi/feeniks tai FB: Feeniks – uudistu kestävästi

Ohjelma

Uudet palvelut