Kuva
LAB Muotoiluinstituutin opiskelijat rakentavat näyttelyä Utopias Lahti -festivaaleille.

Näyttely: Tracing a Way of Operating

Tapahtuma-aika
10.5.–4.6.2023
Tapahtuman sijainti
Creation Galleria
Takojankatu 5, Lahti
Miten valokuva voi laajentaa tekijän tai katsojan näkökulmaa? Tracing a Way of Operating on LAB-ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutin 3. vuosikurssin valokuvausopiskelijoiden ryhmänäyttely, joka koostuu kuvaajien tuoreista valokuvaprojekteista. Näyttely on avoinna 10.5.–4.6.2023.

Kuluneen lukuvuoden aikana valokuvauksen opiskelijat ovat uppoutuneet erilaisiin henkilökohtaisiin tai yhteiskunnallisiin aihepiireihin. Monipuolisten teemojen käsittelyn myötä näyttelytilaan piirtyy kuvien lisäksi jälkiä erilaisista menetelmistä, joita yhdistää tekijöiden pohtiva ja innokkaan kokeileva ote valokuvaan välineenä.

Tracing a Way of Operating on näyttelykokonaisuus, joka kehottaa myös näyttelyvierasta tutkailemaan ennakkoluulottomasti omia toimintatapojaan kuvia katsoessaan.

Fyysisesti näyttely rakentuu Utopias Lahti -kuvataidefestivaalin kiertotalousverkostoja hyödyntäen, ja sen toteutuksessa pyritään nollahukkaan. Rajatut materiaaliset mahdollisuudet ovat kannustaneet opiskelijoita toteuttamaan valokuvainstallaatioita myös omien vakiintuneiden toimintatapojen ulkopuolisin metodein.

Näyttelyyn osallistuvat valokuvaajat: Aliisa Hietikko, Anton Kunnas, Emil Ratilainen, Isa Werleman, Jaakob Lahtinen, Josefiina Turkulainen, Justin Ugochukwu, Lumi Heikkilä, Marjaana Rantala, Markus Kivistö, Nooa Haapsaari, Paavo Jantunen, Rebekka Huomo, Tiiu Hyyryläinen ja Valtteri Haverinen.

Uusimmat päivitykset

Alue