Kuva
Muotoiluinstituutin hankkeiden yhteisnäyttely Lahden kampuksen Tila-galleriassa.

Näyttely: Mikä TKI?

Tapahtuma-aika
21.10.–11.11.2022
Tapahtuman sijainti
TILA-GALLERIA
Lahden kampus, Mukkulankatu 19
Lahden kampukselle on avautunut LAB-ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutin hankkeiden yhteisnäyttely.

”Mikä TKI?” -näyttely käsittelee Muotoiluinstituutin monipuolista tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotyötä (TKI) sekä opiskelijoiden panosta hankkeissa. Moninaiset opiskelija- ja yritysyhteistyöt ovat tärkeä osa Muotoiluinstituutin TKI-toimintaa.

Yritykset osallistuvat hankkeisiin kehittääkseen omaa toimintaansa, ja parhaassa tapauksessa kehitystyön kautta syntyy uusia innovaatioita. Opiskelijat pääsevät TKI-toiminnan avulla kehittämään omia taitojaan niin tutkimuksessa, ideoinnissa, yhteissuunnittelussa kuin konseptoinnissakin. 

Näyttely kokoaa yhteen Muotoiluinstituutin hankkeita ja esittelee opiskelijoiden ansiokkaita töitä.

”Matkamme TKI-toiminnassa on alkanut jo opiskeluaikana, kun haimme hankkeista kesätöitä. Erilaisten projektitehtävänantojen kautta saimme itsevarmuutta, ja pääsimme kehittämään ammatillisia taitojamme, aivan eri lailla kuin kurssitöissä”, nykyisin LAB-ammattikorkeakoulun hankkeissa työskentelevät Paula Nurminen ja Sini Roine kertovat. 

Yhteisnäyttely on esillä Lahden kampuksen Tila-galleriassa 11.11.2022 saakka. 

LABin hankkeista näyttelyyn osallistuvat muun muassa: City as a Service, Design Venture -ohjelma, Ennakointiosaamisen kehittäminen pk-yrityksissä (EKY), Hiukka 2.0 – Hius- ja muu orgaaninen kuitu muovin korvaajana sekä Digital & Sustainable Fashion Showroom. 

Tulevat tapahtumat

Tilaa uutiskirje!

» LABin uutiskirje tarjoaa uusimmat kuulumiset suoraan sähköpostiisi kerran kuukaudessa. 

» Hakijan uutiskirjeestä saat sähköpostiisi ajankohtaiset tiedot ja vinkit hakemiseen sekä valintaan liittyvissä asioissa.

Alue