Kuva
Muotoiluinstituutin joulumyyjäiset 2021

Muotoiluinstituutin joulumyyjäiset 2021

Tapahtuma-aika
27.–28.11.2021
Tapahtuman sijainti
Malski
Päijänteenkatu 9, Lahti.
LAB-ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutin opiskelijayhdistys ry (MIO) toivottaa kaikki tervetulleeksi perinteisiin joulumyyjäisiin 27.–28.11.2021. Tällä kertaa joulumyyjäiset järjestetään kulttuuririkkaassa ympäristössä Lahden Malskilla.
Ohjelma

Muotoiluinstituutin opiskelijat ja alumnit esittelevät jälleen upeita töitään jokavuotisessa joulumyyntitapahtumassa. Myynnissä on niin opiskelijoiden kuin alumnienkin tuotteita, ja tänä vuonna tarjolla on myös runsaasti erilaisia keramiikkatöitä. Joulumyyjäiset järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Lahden Malskilla, Lasikatto-galleriassa (Päijänteenkatu 9).

Myyjäisten jouluinen tunnelma leviää Malskilla 5. kerroksesta alakertaan saakka, kun sekä viinikahvila Kahiwa että Museokauppa ovat poikkeuksellisesti auki läpi viikonlopun.

Joulumyyjäiset ovat avoinna lauantaina 27.11. klo 10–18 ja sunnuntaina 28.11. klo 10–16. MIO suosittelee varautumaan myyjäisiin käteisellä.

Myyjäisissä noudatetaan turvavälejä ja tilan henkilömäärää rajoitetaan ruuhkan yllättäessä. Tapahtumassa on maskisuositus. Saavuthan joulumyyjäisiin vain täysin terveenä.

Tervetuloa!

 

Muotsikkalaisten lahjaideat pukinkonttiin:

  • Lahtiblogin klassikkopaidat
  • taidetta, printtejä ja kortteja
  • koruja sekä käsintehtyä keramiikkaa
  • valokuvausopiskelijoiden kalenteri 2022.

 

Lisätietoja: 

Outi Wright | +358 50 359 7428, outi [dot] wrightatstudent [dot] lab [dot] fi

Joulumyyjäisten ilmeen on suunnitellut LABin Muotoiluinstituutissa graafista suunnittelua opiskeleva Nea Runne.

Tilaa uutiskirje!

» LABin uutiskirje tarjoaa uusimmat kuulumiset suoraan sähköpostiisi kerran kuukaudessa. 

» Hakijan uutiskirjeestä saat sähköpostiisi ajankohtaiset tiedot ja vinkit hakemiseen sekä valintaan liittyvissä asioissa.

Alue