Kuva
Muotoile maailmaa -näyttelyn esite.

Muotoile maailmaa

Tapahtuma-aika
9.3.–29.4.2022
Tapahtuman sijainti
TILA-GALLERIA
Lahden kampus, Mukkulankatu 19
LAB:n rooli
LAB-ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutin tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiohankkeiden (TKI) järjestämä yhteisnäyttely avautuu keskiviikkona 9.3.2022 Lahden kampuksella. Näyttelyssä esitellään LABin Muotoiluinstituutin tarjoamia yhteistyömahdollisuuksia ja yrityksille suunnattua täydennyskoulutustarjontaa.

LAB-ammattikorkeakoulussa tehdään runsaasti yhteistyötä elinkeinoelämän kanssa niin koulutuksen kuin TKI-toiminnan osalta. LABin Muotoiluinstituutin hankkeiden toteuttaman Muotoile maailmaa -yhteisnäyttelyn tavoitteena on esitellä erilaisia yhteistyön muotoja ja kannustaa yrityksiä avoimeen keskusteluun kehittämistarpeista.

”Haluamme nostaa esille erityisesti hankkeiden kanssa tehtävää yritysyhteistyötä ja selkeyttää, mitä kaikkea voimmekaan tarjota. Näyttelyn aikana järjestämme myös aamukahvitilaisuuksia ja niiden yhteydessä kampuskierroksia”, LAB-ammattikorkeakoulun TKI-päällikkö Minna Liski sanoo.

Muotoilun aamukahvitilaisuudet pidetään 31.3. ja 26.4. klo 8.30–10.00. Ohjelmassa on vapaata keskustelua LABin Muotoiluinstituutin täydennyskoulutuksesta ja yritysyhteistyöstä niistä vastaavien asiantuntijoiden kanssa. Tilaisuuden jälkeen on mahdollista osallistua ohjatulle kampuskierrokselle ja käydä tutustumassa yhteisnäyttelyyn.

Näyttely on esillä Lahden kampuksen Tila-galleriassa huhtikuun loppuun saakka.

***

KUVA: Näyttelyn ilmeen ja toteutuksen on suunnitellut LABin Muotoiluinstituutin graafisen suunnittelun opiskelija Juhana Tuominen.

Ohjelma

Muotoilun aamukahvitilaisuudet

  • 31.3. klo 8.30–10.00
  • 26.4. klo 8.30–10.00

Lisätiedot:

Minna Liski
Tki-päällikkö
minna [dot] liskiatlab [dot] fi
Alue