Kuva
kansikuva

Menesty asiakaslähtöisesti ja ympäristövastuullisesti - osa 3/3

Tapahtuma-aika
16.11.2022 08.30–12.00
Tapahtuman sijainti
Walimon Casseli, Masuunisali
Vesijärvenkatu 25, 15140 Lahti
Tervetuloa yrityksille suunnattuun maksuttomaan valmennukseen oppimaan, miten ympäristövastuullisuutta tuodaan liiketoimintaan asiakaslähtöisesti ja menestyksekkäästi!

“Kuluttajatrendit ovat muuttumassa ympäristövastuulliseen suuntaan. Yritysten kannattaa kehittää yhä enemmän asiakaslähtöisiä vaihtoehtoja kestävään kuluttamiseen.”

Menesty asiakaslähtöisesti ja ympäristövastuullisesti-valmennukset jatkuvat 16.11.2022 klo 9.00-12.00 teemalla Viestintä.   
 
Kuinka tehdä uskottavaa ja vaikuttavaa vastuullisuusviestintää? 
Päivän asiantuntijana on Heidi Korva / Communiké. Heidi on näkemyksellinen ja inspiroiva kouluttaja, joka käsittelee vastuullisuusteemaa puhuttelevalla ja kannustavalla tavalla käytännönläheisesti. Heidiltä löytyy kokemusta eri kokoluokan ja toimialojen yritysten vastuullisuusviestinnän kehittämisestä ja hän ymmärtää yrittäjänä pk-yritysten arkea. Aihetta tarkastellaan erityisesti ympäristövastuullisuuden näkökulmasta.  

Tervetuloa verkostoitumaan paikan päälle Wanhalle Walimolle (Vesijärvenkatu 25) Lahteen, jossa tapahtuma alkaa aamiaisella (8.30-9.00). Mahdollisuus myös etäosallistumiseen klo 9.00-10.45.   

 

Ilmoittautuminen

OHJELMA 16.11.2022 

8.30- 9 .00 Aamupala ja verkostoituminen   

9.00- 9.10 Tervetuloa / Kati Kumpulainen / LAB-ammattikorkeakoulu   

9.10- 10.15 Vastuullisuusviestinnän ABC  

  • Heidi Korva / Communiké

  • Yritysesimerkki Helsingin Mylly/ Milla Rämö, viestintäpäällikkö 

10.15-10.45 Vaikuttavaa ja erottuvaa vastuullisuusviestintää 

  • Heidi Korva / Communiké 

 (Etälähetys päättyy)   

10.55- 11.45 Käytännön harjoitus oman yrityksen viestinnän parissa ja yhteenveto / Heidi Korva / Communiké 

11.45- 12.00 Miten tästä eteenpäin?  

 

Käytännönläheisen valmennuksen jälkeen ymmärrät:
- miten viestiä asiakaslähtöisesti 
- miten tehdä uskottavaa ja vaikuttaa vastuullisuusviestintää  
- saat konkreettisia ideoita oman yrityksesi vastuullisuusviestintään. 

Ilmoittautuminen

Valmennuksen toteuttaa LAB-ammattikorkeakoulun Vastuullinen palvelu- ja tuotekehitys VPK-projekti. Projektin rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR). 

 

Puhujaesittelyt
 

Heidi Korva on vastuullisuusviestinnän ammattilainen, joka on tehnyt töitä vastuullisuuden ja viestinnän parissa jo 15 vuoden ajan. Heidi uskoo siihen, että viestinnällä on tärkeä rooli kestävän tulevaisuuden rakentamisessa, ja asiakkaita puhutteleva vastuullisuusviestintä saa aikaan vaikuttavaa muutosta. Viestintäammattilaisten ProCom rt valitsi Heidin Vuoden viestintäammattilaiseksi vuonna 2015.

Henkilökuva Heidi Korvasta tapahtuman brändin kehyksessä

 

Milla Rämö työskentelee viestintäpäällikkönä Helsingin Myllyllä. Myllärin-tuotteita valmistava Helsingin Mylly on Suomen suurin luomuviljatuotteiden ja gluteenittoman kauran jalostaja. Neljännessä polvessa pyörivä suomalainen perheyritys tunnetaan laadukkaista viljatuotteistaan ja vastuullisuudestaan.

”Viestimme ympäristöön liittyvistä vastuullisuusteoistamme esimerkiksi kuluttajapakkauksissamme. Teimme pakkausuudistuksen viime vuonna ja uusien pakkaustemme painatuksessa käytetään ympäristöystävällisempää EGP-tekniikkaa. Tuotteemme valmistetaan uusiutuvalla energialla ja tuotantomme on ollut hiilineutraali vuodesta 2020 lähtien. Näistä kaikista asioista kerromme mm. tuotepakkauksissamme.”

Henkilökuva Milla Rämö tapahtuman brändin kehyksessä

 

Kysy lisää tapahtumasta:
enna [dot] elorantaatlab [dot] fi