Kuva
Kuinka onnistun myynnissä -seminaarin banneri

Kuinka onnistun myynnissä nyt ja tulevaisuudessa? -Seminaari Lappeenrannassa 24.8.

Tapahtuma-aika
24.8.2023 09.30–12.15
Tapahtuman sijainti
LAB-ammattikorkeakoulu, Lappeenrannan kampus
Yliopistonkatu 36, 53850 Lappeenranta
LAB:n rooli
Tervetuloa ”Kuinka onnistun myynnissä nyt ja tulevaisuudessa” -seminaariin LAB-ammattikorkeakoulun Lappeenrannan kampukselle!

Seminaarin aiheina ovat tekoäly myynnissä ja markkinoissa sekä moderni myyntiorganisaatio ja muuttunut ostokäyttäytyminen. Puhujina alan gurut Sani Leino ja Mika D. Rubanovitsch! Tästä seminaarista saat runsaasti uusia ajatuksia omaan liiketoimintaasi ja sen kehittämiseen. Puhumattakaan loistavasta mahdollisuudestasi verkostoitua alueen muiden asiantuntijoiden ja yrittäjien kanssa.

Seminaari on maksuton etukäteen ilmoittautuneille. Ilmoittautuminen päättyy 21.8.2023.


Puhujat

Mika D. Rubanovitsch: Miten moderni myyntiorganisaatio vastaa asiakkaan muuttuneeseen ostokäyttäytymiseen?

Suomen johtava myyntivalmentaja, sparraaja, maan menestynein myyntikirjailija, Johtajatiimin omistaja KTM Mika D. Rubanovitsch, tuttavallisemmin Ruba, on toiminut urallaan lukuisissa myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä ja konsultoinut suomalaisia yrityksiä myynnin tehostamisessa.  

Ruba kerää kiitosta innostavana ja asiansa osaavana kouluttajana ja konsulttina, joka tarjoaa asiakkailleen korkean profiilin esimies- ja myyntitaitovalmennuksia, konsultointia sekä vaikuttajamyyntiä, joissa yli 20 vuoden tuoma kokemus, prosessiosaaminen ja todennettu vaikuttavuus korostuvat.


Sani Leino: Tekoäly - uhka vai mahdollisuus myyjälle ja markkinoijalle

Social Selling guru, digitaalisen myyntityön asiantuntija sekä asiakaskokemuksen uudistaja, joka tunnetaan energisistä ja mukaansatempaavista myyntivalmennuksista ja myynnin motivaatiopuheista. Hän on tunneälykkään myyntityön ja sosiaalisen myyntityön valmentaja.

Sanilla on yli 10 vuoden kokemus tuloksellisesta ja palkitusta myyntityöstä B2B ja B2C myynnin parissa erityisesti ICT-, Telecom- ja Retail -puolilla. Viimeisten kymmenen vuoden aikana Sani on työskennellyt mm. Toyotalla, Gigantissa, DNA:lla, myyntiyhtiö Rainmakerilla erilaisissa myynnin tehtävissä.
 

Ohjelma
09:30 - 10:00 Aamukahvitarjoilu ja verkostoitumista
10:00 - 11:00 Mika D. Rubanovitsch
11:00 - 11:15 Tauko
11:15 - 12:15 Sani Leino
Omakustanteinen lounas

Lounaan jälkeen järjestetään maksuton tunnin mittainen Sani Leinon pitämä "Asiantuntijauskottavuus ja -näkyvyys yrityksen eri elinkaarivaiheissa" -pienryhmävalmennus. Valmennukseen mahtuu 10 ensimmäisenä ilmoittautunutta yritysedustajaa.ja siihen ilmoittaudutaan tapahtuman ilmoittautumislomakkeella.

Tapahtuman järjestää EAKR-rahoitteinen Yritysten elinkaarivalmennushanke ELIVA -hanke, jonka toteuttavat LAB-ammattikorkeakoulu ja Etelä-Karjalan Yrittäjät.

Rahoittajien ja yhteistyökumppaneiden logot

Lisätietoja: