Kuva
Kestävyyttä pk-yrityksen liiketoimintaan lab

Kestävyyttä pk-yrityksen liiketoimintaan -seminaari 16.11.

Tapahtuma-aika
16.11.2021 14.00–17.00
Tapahtuman sijainti
LAB Lahden kampus (Mukkulankatu 19) + verkkototeutus
Millaista on olla yrittäjänä tässä ajassa? Pysyykö yrittäjä muutoksessa mukana? Digiloikkaako korkealle ja vastaa kestävän kehityksen huutoon? Tule seminaariin ja saat tuhtia näkökulmaa aiheisiin.

Vedämme Feeniks - Uudistu kestävästi -hankkeen teemoja yhteen Lahdessa ja verkkoteitse järjestettävässä seminaarissa. Puheenvuoroja asian ytimestä ja asenteella!

Esiintyjämme:

Resilienttejä toimintatapoja nopeassa ja hitaassa muutoksessa. Tapani Riekki, Filosofian Akatemia Oy

Tapani Riekki on psykologian tohtori ja valmentaja, joka auttaa ihmisiä oivaltamaan mielen toimintaa. Ajatteluun, päätöksentekoon ja sosiaaliseen neurotieteeseen erikoistunut puhujavieraamme antaa taatusti helposti syttyviä ajattelun sytykkeitä seminaariyleisöllemme.

Kestävä kehitys on tie hyvään huomiseen - jokaisella teolla on merkitystä. Riikka Rantakari, FitComm Oy

Kestävän kehityksen asiantuntija Riikka Rantakarilla on yli 20 vuoden kokemus vastuullisuustyöstä ja yritysviestinnästä. Kymmenien yritysten ja organisaatioiden kehittämiskokemuksella hän tuo tilaisuuteen tulleessaan kestävän kehityksen tulevaisuuskuvia.

Vinkit pk-yrityksen onnistuneeseen digiloikkaan. Mauri Ranta, Puhujatori Oy

Puhujatorin toimitusjohtaja Mauri Rantakarilla riittää mieleenpainuvia ja humoristisia tarinoita myynnistä ja yrittäjyydestä. Mieheltä löytyy pitkänmatkan kokemusta myynnin ja johtajuuden saroilta - asenne edellä.

Paikallistuulahduksen kehittämistyöstä yrittäjäkentältä tuo meille liiketoimintakehittäjä Krista Mäkelä Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:stä puheenvuorollaan Aluekehittäjän terveiset – yksinyrittäjän resilienssi.

Hybridi-tilaisuus on avoin kaikille ja järjestetään Lahden LAB-kampuksella (Mukkulankatu 19) sekä verkossa. Kahvitarjoilu. Feeniksin omien osallistujayrittäjien lounasetkot alkavat kello 12. Ilmoittautumisia pyydetään alla olevan linkin välityksellä:

https://link.webropolsurveys.com/S/4B9615CDB904746C

Osallistumislinkki:

https://lut.zoom.us/webinar/register/WN_ieNFXsv4QZGF9hefW0CGOQ

Lisätiedot: anne [dot] laaksoatlab [dot] fi

Tervetuloa tärkeiden asioiden äärelle!

 

Tilaisuuden järjestää Feeniks - uudistu kestävästi -hanke. Hanke on ESR-rahoitteinen.