Kuva
DuuniExpo X Bisnespäivä

DuuniExpo X Bisnespäivä 12.2.2020

Tapahtuma-aika
12.–12.2.2020
Tapahtuman sijainti
LAB-ammattikorkeakoulu
NiemiCampus
Mukkulankatu 19
15210 Lahti
LAB:n rooli
DuuniExpo on täällä taas – laajempana kuin aiemmin!

Rekrytointi- ja verkostoitumistapahtuma DuuniExpo laajentaa vuoden 2020 ohjelmatarjontaansa, jonka vuoksi tapahtuma järjestetään nimellä DuuniExpo X Bisnespäivä. Tapahtuma järjestetään 12.2.2020 Mukkulankadun NiemiCampuksella ja teemana on verkostoituminen sekä yritysten ja korkeakoulun välinen yhteistyö. DuuniExpo X Bisnespäivä -tapahtuman toteuttavat yhteistyössä LABin opiskelijoista koostuva projektiryhmä sekä LAB-ammattikorkeakoulun yrityspalvelut.

Mitä DuuniExpo X Bisnespäivä tarjoaa osallistujille?

Luvassa on tuttuun tapaan innostavia kohtaamisia työ- ja harjoittelupaikkoja tarjoavien yritysten ja niitä etsivien korkeakoulu-, lukio- ja ammattikouluopiskelijoiden kesken. Ohjelma pitää sisällään myös suuren kattauksen vaikuttavia puheenvuoroja. Tuoreimpana ohjelmalisäyksenä DuuniExpo X Bisnespäivä järjestää yrityksille suunnatun Bisnesklinikan, joka kutsuu yritykset uudistumaan, kasvamaan ja kehittymään korkeakoulun tarjoamien mahdollisuuksien tukemana. Sen lisäksi tapahtuman yhteydessä pidetään NiemiCampuksen avoimet ovet. Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Tervetuloa DuuniExpo X Bisnespäivään verkostoitumaan, oppimaan ja inspiroitumaan!

 

DuuniExpo X Bisnespäivä toteutetaan yhteistyössä Korkeakoulut innovaatiotoiminnan vauhdittajina - DYNAMO -hankkeen kanssa. 

Tapahtuman agenda
Alue