Kuva
Design Venture

Design on the Road – Iitti – Pysy mukana muutoksessa muotoilun ja digin keinoin

Tapahtuma-aika
7.2.2020 08.30–10.30
Tapahtuman sijainti
Iitin Kunnantalo
Rautatienkatu 20, Kausala
Hei kaikki Iitin yritykset ja yrittäjät – koosta ja toimialasta riippumatta!

Yritysten toimintaympäristö muuttuu kovaa vauhtia. Asiakkaat odottavat tuotteilta ja palveluilta sekä niitä tarjoavilta yrityksiltä koko ajan enemmän: uusia ominaisuuksia, toimivuutta, elämyksiä, vastuullisuutta.

Tervetuloa Iitin kunnantalolle aamukahvin äärelle kuulemaan, miten muotoilu, brändäys ja digitaalisuus voivat hyödyttää yritystäsi ja olla avuksi jatkuvasti muuttuvassa toimintakentässä. Pohditaan yhdessä, mitä mahdollisuuksia ne luovat yrityksellesi ja miten päästä alkuun.

Puheenvuoroja tilaisuudessa käyttävät LADECin liiketoimintakehittäjät Mikko Kyle ja Kimmo Seppänen sekä LAB-ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutin TKI-asiantuntija Veli-Pekka Räty. Lisäksi kuulemme Plastmode Oy:n toimitusjohtaja Vesa Mäkiseltä 3D-tulostusteknologian ja toimialan kehityksestä.

Tilaisuuden jälkeen voit halutessasi sopia LADECin tai LABin edustajien kanssa erillisestä tapaamisesta, jossa yrityksesi tilanne, haasteet ja tarpeet käydään tarkemmin lävitse ja sovitaan mahdollisista jatkotoimenpiteistä.

Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu kaikille Iitissä toimiville yrittäjille ja yrityksien edustajille, niin tuotteen valmistajille kuin palveluntarjoajillekin. Kahvitarjoilu.

ILMOITTAUTUMISET VIIMEISTÄÄN 6.2.:
https://www.ladec.fi/tapahtumat/pysy-mukana-muutoksessa-muotoilun-ja-digin-keinoin-iitti

Tervetuloa!

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
Iitin kunta | Iitin Yrittäjät ry
LAB-ammattikorkeakoulu

 

Ohjelma
7.2.2020 08.30–10.30

Tervetuloa

Mikä on muuttunut tai muuttumassa, ja miten muutokseen voidaan vastata muotoilun keinoin?
Mikko Kyle | liiketoimintakehittäjä | Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy

Miten suunnitella asiakkaiden tarpeisiin? Brändistä tuotteisiin ja palveluihin
Veli-Pekka Räty | TKI-asiantuntija | LAB-ammattikorkeakoulu Oy

Miten hyödyntää digiä muutoksen keskellä?
Kimmo Seppänen | liiketoimintakehittäjä | Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy

3D-tulostuksen kehitys
Vesa Mäkinen | toimitusjohtaja | Plastmode Oy

 

Tilaisuus on osa Design Venture Ohjelma -hanketta, jolla autetaan Lahden seudun pk-yrityksiä kehittämään monipuolisesti, suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti uutta yritystoimintaa, uudistumaan, kasvamaan ja kansainvälistymään – muotoilun keinoin. Muotoiluyrityksiä ja muotoilijoita autetaan kehittämään palveluitaan entistä paremmin asiakastarpeita vastaaviksi. Yritys- ja teemaryhmäkohtaisten sparrausten lisäksi ohjelmassa järjestetään teemakohtaisia tapaamisia ja luentoja sekä Design on the Road -kiertueita. Ohjelmassa pilotoidaan myös yrityksiä ja muotoilijoita kohtauttava ja muotoilutietouden ja -ajattelun leviämistä edistävä Design Venture Day -tapahtuma. Design Venture Ohjelmaa toteuttavat yhteistyössä Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy ja LAB-ammattikorkeakoulu ja sitä rahoittavat Euroopan aluekehitysrahasto ja Hämeen ELY-keskus.

Alue