Videosisältö osaksi viestintää

Laajuus
7 tuntia

Videosisältö osaksi viesintää

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on tuoda video uudeksi elementiksi mukaan sosiaalisen median viestintään sekä syventää oppimista erilaisista työvälineistä ja ohjelmistoista videoiden luomiseen.

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu pienyrityksille ja yrittäjille, joilla on halua tutkia ja oppia lisää sosiaalisen median videosisällöistä. Ymmärrys sosiaalisesta mediasta ja sen eri kanavista (facebook, instagram, twitter) on hyödyksi.

Sisältö

Koulutuksen tarkoitus on madaltaa osallistujien kynnystä suunnitella ja toteuttaa videoita oman tekemisensä esittelemiseen osana viestintää.

Koulutus sisältää teoriaosuuden, jossa käydään läpi videosisällöntuotantoa sosiaalisessa mediassa sekä sen tuomista mahdollisuuksista yrityksen viestinnässä. Tämän lisäksi koulutus sisältää käytännön osuuden, missä käydään läpi työkaluja videoiden toteuttamiseen.

Toteutustapa

Työpaja ja lähiopetus

Asiantuntija

Tommi Mustaniemi, Medianomi

Tommi Mustaniemi on valmistunut medianomiksi Lahden ammattikorkeakoulusta vuonna 2009, josta lähtien hän on toiminut opettajana ja kouluttajana multimedian ja mediasisällön suunnittelun parissa. Hän on työskennellyt sisällöntuottajana ja videoartistina yli 10 vuotta erilaisten tapahtumien, artistien, projektien ja yritysten parissa - mm. Slush, Elisa, Flow Festival, Lux Helsinki. Hän on myös toiminut Lahti Basketball koripallojoukkueen graafikkona ja sisällöntuottajana seuran perustamisesta lähtien. 

Peruutusehdot
Peruutusehdot LABin sopimusehtojen mukaisesti.

Kysy lisää!

Marjo Luhtanen
TKI-asiantuntija
Muotoilu, kuvataide ja visuaalinen viestintä
marjo [dot] luhtanenatlab [dot] fi