Vakuuta ja vaikuta - asiakaslähtöistä markkinointia ja somesisältöjä SoTeHy -yrityksille

Lähde mukaan muutosmatkalle oivaltamaan ja oppimaan, uskaltamaan ja innostumaan brändinrakennuksesta ja asiakaslähtöisestä vaikuttavasta markkinointiviestinnästä. SoTeHy- yrityksien arjessa aika kuluu käytännön töissä. Työtä tehdään isolla intohimolla, tämän tulisi myös näkyä ja kuulua asiakkaille. Kehitetään nyt yhdessä suurella sydämellä rakennetun brändin näkyvyyttä! Tarjolla on valmennuksellinen ja tehokas koulutuskokonaisuus räätälöitynä erityisesti mikro- ja pk-yrityksille.
Tervetuloa mukaan!
Toteutusaika
27.09.2022 - 11.10.2022
9 tuntia
Paikka

Verkkototeutus

Hinta
675 €+ alv. 24 % (837€ sis. alv.)

kuva

Tavoite

Koulutus tarjoaa osallistujille ajankohtaista tietoa brändin rakentamisesta, asiakaslähtöisestä viestinnästä ja palveluiden markkinoinnista. Koulutuksen aikana osallistujat saavat konkreettisia työkaluja em. kehittämiseen.
Koulutuksen jälkeen osallistujalla on selkeä etenemissuunnitelma brändin rakentamiseen ja markkinoinnin kehittämistoimiin.
Vahva brändi, kiteytetty kilpailuetu sekä asiakaslähtöinen, vaikuttava markkinointi toimivat liiketoiminnan buustajana!

Kenelle?

Sosiaali- ja terveysalan mikro- ja pk-yritysten vastuuhenkilöt.

Koulutus soveltuu kaikille brändin rakentamisesta sekä asiakkaat tavoittavan markkinointiviestinnän kehittämisestä kiinnostuneille. Koulutus soveltuu henkilöille, jotka haluavat oppia ja oivaltaa lisää sekä parantaa liiketoimintaansa.

Sisältö

  • Brändin rakennuksen ABC: vaikuttava, vakuuttava ja vastuullinen
  • Asiakaslähtöinen ja monikanavainen palveluiden sisältömarkkinointi
  • Some sujuvaksi, markkinoinnin vuosikello, viestin visualisointi - tehokkaat työkalut tutuiksi 

Koulutuspäivät

27.9.2022 klo 8.30 - 11.00 
4.10.2022 klo 8.30 - 11.00 
11.10.2022 klo 8.30 - 11.00

Toteutustapa ja oppimismenetelmät

Valmennuksellinen koulutus, työpajatyöskentely, kehittämistyökalut, vertaisoppiminen

Koulutus koostuu kolmesta etävalmennuskerrasta. Yrityskohtaiset etäsparrausspurtit (2 x 20 min) varataan erikseen etävalmennuskertojen väliin.

 Kaikki etävalmennukset toteutetaan Teams yhteyksillä.

Ryhmäkoko

8 - 18 henkilöä

Asiantuntijat

Marjut "Maiju" Suokas

LABin TKI-asiantuntija, palvelumuotoilija

Maijulla on vahva kokemus sosiaali- ja terveysalalta, markkinoinnista ja brändäämisestä sekä palveluliiketoiminnan kehittämisestä, mutta erityisesti myös yrityksiolle suunnatuista työelämälähtöistä koulutuksista ja valmennuksista. Kompetenssia löytyy niin todistuksellisesti kuin käytännössäkin. Maiju on kouluttajana innostava, oivalluttava, selkeä sanainen ja vahvasti käytännönläheinen. Konkreettiset esimerkit ja helpot työkalut yhdistettynä Maijun vuorovaikutustaitoihin muodostaa asiakaslähtöisen ja tavoitteellisen kokonaisuuden. Maijun koulutuksissa oppii, oivaltaa, uskaltaa ja innostuu.

Muuta tärkeää

Teams-linkit etävalmennuksiin lähetetään osallistujille ennen koulutuksen alkua.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika 25.3. - 13.9.2022

llmoittaudu koulutukseen tästä
HUOM! Linkki ei toimi Internet Explorer selaimessa. 

Opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ellei toisin ole mainittu. Vahvistus kurssille hyväksymisestä tai varasijasta lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Jos koulutus/tapahtuma on jo täynnä tai olet varasijalla, Sinulle lähetetään siitä tieto. Jos paikkoja vapautuu, Sinuun otetaan yhteyttä.

Pidätämme oikeuden kurssin muutoksiin tai sen perumiseen.

 

Peruutusehdot
Peruutus on ilmoittautumisaikana maksutonta. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, mutta ennen koulutuksen käynnistymistä tehdystä peruutuksesta perimme 50 % osallistujamaksusta. Jos koulutuspaikkaa ei ole peruutettu ennen koulutuksen käynnistymistä veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen taydennyskoulutus@lab.fi. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.

Kysy lisää!

Marjut Suokas
TKI-asiantuntija
marjut [dot] suokasatlab [dot] fi