Työelämän tekstit

Kirjallisen viestinnän oppimistehtäviä: rekrytointiviestinnästä työnhaun tekstit, cv:n päivitys, video-cv, yritysviestinnän tekstejä (mm. yritysesittely, kaupan ns. rutiinikirjeet, suhdetoimintaviestit).
Toteutusaika
09.03.2020 - 30.04.2020
Laajuus
2 opintopistettä
Opetuskieli
Suomi
Toteutustapa
Lähiopetus
Verkko-opiskelu (osittain)
Paikka

LAB-ammattikorkeakoulu
Lappeenrannan kampus
Yliopistonkatu 36
Lappeenranta

Hinta
30 euroa (alv 0 %)
Tavoitteet
Opiskelija pystyy toimimaan tarkoituksenmukaisesti ja taitavasti työelämän viestintä- ja vuorovaikutustilanteissa. Hän osaa ottaa huomioon vastaanottajan, tilanteen ja alan vaatimukset sekälaatia jäsentyneesti, ymmärrettävästi ja vakuuttavasti työtehtävissä tarvittavia asiakirjoja. Hän osaa ja haluaa kehittää suomen kielen ja viestinnän taitojaan osana ammattitaitoaan.
Toteutustapa ja opetusmenetelmät
Lähitunteja ja itsenäistä työskentelyä (Moodle).
Ryhmäkoko
2
Opiskelumateriaali
Kortetjärvi-Nurmi & Murtola 2015. Yritysviestinnän käsikirja tai vastaava materiaali, Moodlen aineisto.
Opettaja
Seija Varis
Arviointiasteikko
0-5
Ilmoittautuminen

Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelupaikat täytetään pääsääntöisesti ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on aina sitova.

Ilmoittautumisaika
-
Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuminen peruutetaan aiemmin kuin 14 vuorokautta ennen suunniteltua toteutusajankohtaa, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli ilmoittautuminen peruutetaan myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen suunniteltua toteutusajankohtaa, veloitetaan 50 % hinnasta. Mikäli ilmoittautuminen peruutetaan myöhemmin kuin 48 tuntia ennen tilaisuutta tai sitä ei peruuteta ollenkaan, veloitetaan 100 % hinnasta. Peruutus on tehtävä kirjallisesti, esimerkiksi sähköpostivahvistuksessa olevan peruutuslinkin kautta.

Avoin AMK
avoinamkatlab [dot] fi