Tradenomi (ylempi AMK), uudistava johtaminen, verkko-opinnot, 90 op

Seuraava hakuaika
-

Liiketalouden YAMK-tutkinto: kuva tietokoneesta, muistiinpanoista ja kahvista

Liiketalouden YAMK-tutkinnolla osaamista johtamistyöhön ja toiminnan uudistamiseen

Uudistava johtaminen -koulutuksen lähtökohtana on yhteiskunnan ja työelämän nopea ja laaja rakenteellinen muutos, jossa on keskeistä tiedon ja innovaatioiden yhdessä luominen. Koulutuksen tavoitteena on syventää, tuottaa ja jakaa uutta tietoa ja osaamista työelämän ja organisaatioiden uudistamiseen ja uudistumiseen.

Liiketalouden YAMK-koulutuksen keskiössä ovat johtaminen, tulevaisuuden skenaariot ja strategiat, asiakkuusjohtaminen, verkottuminen sekä innovatiivisuus ja luovuus.

Koulutuksen aikana saat hyvät ja monipuoliset johtamisen ja kehittämisen taidot ja työkalut, joita tarvitaan jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä sekä liike-elämässä että julkisella sektorilla.

Opit hankkimaan ja käyttämään ajankohtaista johtamiseen liittyvää tietoa ja tunnistamaan tulevaisuuden työelämän osaamistarpeita. Opintojaksoihin liittyvät oppimistehtävät voit linkittää esimerkiksi oman työorganisaatiosi kehittämiseen.

Tradenomin YAMK-tutkinnon ydinopintojen opintojaksoihin sisältyy pääsääntöisesti kaksi etänä toteuttavaa kontaktipäivää. Opetuspäiviä on noin 2–4 päivää kuukaudessa.

Kuva
Janna Myllymäki, YAMK tradenomi

Työkaluja johtamiseen ja ajantasaista tietoa liiketoiminnan kehittämisestä

"Työelämässä helposti jämähtää yhteen alaan, mutta opiskelutovereiden ja kurssien myötä oma ajattelu avartui. Lisäksi omat mielenkiinnon kohteeni laajenivat."

Kuva
LAB student life calendar note

Valintakokeet ja esivalintatehtävät

Katso tietoa mahdollisista esivalintatehtävistä ja valintakokeista.

Kuva
LAB student.

Syksyn yhteishaku 4.–14.9.

Tutustu koulutustarjontaan, löydä oma tutkintosi ja hae opiskelemaan LABiin. 💎

Lisätietoja hakemisesta:

Hakijapalvelut, Lahti
Lahden kampus
+358 44 708 1385 tai +358 44 708 1386
hakijapalvelutatlab [dot] fi

Opiskelijatarinoita