Tradenomi (ylempi AMK), uudistava johtaminen, Lahti, 90 op

Seuraava hakuaika
-

Uudistavan johtamisen koulutuksella osaamista johtamistyöhön ja toiminnan uudistamiseen

Uudistava johtaminen -koulutuksen lähtökohtana on yhteiskunnan ja työelämän nopea ja laaja rakenteellinen muutos, jossa on keskeistä tiedon ja innovaatioiden yhdessä luominen. Koulutuksen tavoitteena on syventää, tuottaa ja jakaa uutta tietoa ja osaamista työelämän ja organisaatioiden uudistamiseen ja uudistumiseen.

Koulutuksen keskiössä ovat johtaminen, tulevaisuuden skenaariot ja strategiat, asiakkuusjohtaminen, verkottuminen sekä innovatiivisuus ja luovuus.

Tradenomi (ylempi AMK) koulutuksen aikana saat hyvät ja monipuoliset johtamisen ja kehittämisen taidot ja työkalut, joita tarvitaan jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä sekä liike-elämässä että julkisella sektorilla.

Opit hankkimaan ja käyttämään ajankohtaista johtamiseen liittyvää tietoa ja tunnistamaan tulevaisuuden työelämän osaamistarpeita. Opintojaksoihin liittyvät oppimistehtävät voit linkittää esimerkiksi oman työorganisaatiosi kehittämiseen.

Ydinopintoihin sisältyy pääsääntöisesti 2–3 opetuspäivää/opintojakso, jotka toteutetaan joko lähi- tai etäopetuksena tai niiden yhdistelmänä. Opetuspäiviä on noin 2–4 päivää kuukaudessa.

Kuva
A girl holding a round mirror in front of her face

Valintakokeet ja esivalintatehtävät

Katso tietoa mahdollisista esivalintatehtävistä ja valintakokeista.

Kuva
LAB brand image boy mirror reflection

Kevään yhteishaku 2022

Tutustu yhteishaun koulutustarjontaan, aikatauluihin sekä ohjeistuksiin. 💎 

Lisätietoja hakemisesta:

Hakijapalvelut, Lahti
Lahden kampus
+358 44 708 1385 tai +358 44 708 1386
hakijapalvelutatlab [dot] fi
Kuva
Kuvassa liiketalouden tradenomi (YAMK) Heidi

Polkuopinnot avasivat tien liiketalouden YAMK-opintoihin

"Suosittelen LAB-ammattikorkeakoulua ihan kaikille opiskelupaikaksi, etenkin jos arvostatte tasokasta opetusta, joustavaa opiskelua, kansainvälisiä kontakteja ja työelämälähtöisiä projekteja."

Opiskelijatarinoita