Tehokas ja tuloksellisesti toimiva työyhteisö; tunnista, toimi ja saa aikaan muutosta

Lähde mukaan muutosmatkalle, kohti parempaa bisnestä, merkityksellisempää arkea ja tuloksellisempaa työpäivää.
Työelämä ja arki ovat jatkuvassa muutoksessa. Muutosta vastaan ei kannata taistella, eikä myöskään heittäytyä muutosmyrskyjen armoille. Tehokas ja tuloksellisesti toimiva työyhteisö -koulutuspäivässä saat infoa, osaamista ja uskallusta kipparoida muutoksen ulapalla, tuloksellisesti ja tavoitteellisesti.
Laajuus
1 päivä ( 7 h )
Paikka

LAB-ammattikorkeakoulu
Lahden kampus
Mukkulankatu 19
15210 Lahti

Tehokas ja tuloksellisesti toimiva työyhteisö

Tavoite

Osallistuja saa vahvaa infoa muotoiluajattelusta ja siitä kuinka sitä voi hyödyntää organisaatiokulttuurin tulostavoitteellisessa kehittämisessä. Osallistuja oppii ja oivaltaa uutta valmentavan ja vahvuusperusteisen kehittävän työotteen menetelmistä, kun tavoitteena on parempi ja tuloksellisempi liiketoiminta. Koulutus tarjoaa osallistujalle uusia näkökulmia tunnistaa ja hyödyntää aineetonta ja asenteellista arvoa itsessä, tiimissä ja koko organisaatiossa.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu yrityksille, jotka haluavat tehdä sosiaalisesti kestävämpää ja tuloksellisempaa liiketoimintaa. Erityisesti niiden yritysten edustajille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan ja oivaltamaan lisää ihmislähtöisestä aivo- & arvoergonomiasta. Näin vahvistat ja kehität parempaa bisnestä.

Koulutukseen osallistujan tulee olla avoin uudelle ja omata oivalluksille vapaa ajattelu ja asenne.

Sisältö

Tehokas ja tuloksellisesti toimiva työyhteisö; tunnista, toimi ja saa aikaan -koulutuspäivässä opit, oivallat, innostut ja haluat viedä nämä kaikki arkeen, kohti parempaa liiketoimintaa.

Koulutuspäivässä valmennukselliset luento-osuudet vuorottelevat fasilitoitujen työpajaosuuksien kanssa.

Päivän läpiviennistä omalla innostuneella asenteella, mukaansatempaavalla tyylillä ja vahvalla osaamisella vastaavat kouluttajat Anna & Maiju. Tämä naisduo on oikea palvelu- ja businessmuotoilun tuplatimantti. Anna tarjoilee hallittua ja tiukkaa faktaa, kun taas Maiju haastaa ajattelemaan ja oivaltamaan. Tarjoamme siis faktan lisäksi käytäntöä ja konkretiaa, oivallusta ja intoa lähteä kehittämään liiketoimintaa ja työyhteisöä tulostavoitteellisesti.

Toteutustapa ja oppimismenetelmät

Lähikoulutus

Asiantuntijat

Marjut "Maiju" Suokas, LABin TKI-asiantuntija, tuntiopettaja, palvelumuotoilija

Maijulla on vahva kompetenssi markkinoinnista ja brändäämisestä sekä palveluliiketoiminnan asiakaslähtöisestä kehittämisestä. Erityisesti osaamista löytyy yrityksille suunnatuista, työelämälähtöistä koulutuksista ja valmennuksista. Maiju on kouluttajana innostava, oivalluttava, selkeä sanainen ja vahvasti käytännönläheinen. Konkreettiset esimerkit ja helpot työkalut yhdistettynä Maijun vuorovaikutustaitoihin muodostavat asiakaslähtöisen ja tavoitteellisen kokonaisuuden. Maijun koulutuksissa oppii, oivaltaa, uskaltaa ja innostuu.

Anna Palokangas, LABin TKI-asiantuntija, palvelumuotoilija

Annan työskentelyssä näkökulma on yritys-työntekijä-asiakas ketjun onnistunut hallinta. Tuottavaa asiakaskokemusta ei synny ilman onnistumisia työyhteisössä ja tähän Anna tarjoaa kokemusta ja käytännön työkaluja.
Työssään hän on ollut kehittämässä niin yksityisen kuin julkisenkin sektorin palvelukokonaisuuksia ja niiden jalkauttamisia. Hän osaa auttaa ihmislähtöisen työotteen hyödyntämisessä liiketoiminnan kehittämisessä. Annan välitön ja tulevasta valonlähteitä tunnistava asenne tuppaa tarttumaan.

Muuta tärkeää

Koulutuksen voi  ostaa yrityskohtaiseksi koulutukseksi, esim. johtotiimille ja esihenkilöille. Tällöin koulutuksen ajankohta sovitaan erikseen ja koulutuspäivä voidaan järjestää myös yrityksen tiloissa.

Asiantuntijat

Marjut Suokas
TKI-asiantuntija
marjut [dot] suokasatlab [dot] fi
Anna Palokangas
TKI-asiantuntija
anna [dot] palokangasatlab [dot] fi

Pyydä tarjous

Marjo Luhtanen
TKI-asiantuntija
Muotoilu, kuvataide ja visuaalinen viestintä
marjo [dot] luhtanenatlab [dot] fi