Räätälöidyt koulutus- ja valmennuspaketit

LAB ammattikorkeakoulu on yritysten ja organisaatioiden luotettava kehityskumppani. Tarjoamme yksilöllisistä tarpeista lähtevää räätälöityä koulutusta valmentavalla otteella. Tarvittaessa kytkemme mukaan myös henkilökuntamme, opiskelijoidemme ja laboratorioidemme TKI osaamisen saumattomaksi organisaation osaamisen kehittämisen kokonaisuudeksi. Yhteistyössä LUT-yliopiston kanssa vastaamme kehittämistarpeisiinne monialaisesti vahvasta ammattiosaamisesta johtamiseen asti.

lab study life

Räätälöity koulutus on oppimisratkaisu tilanteisiin, joissa useiden henkilöiden osaamista halutaan syventää tai laajentaa organisaation omista tavoitteista lähtien. Toteutamme myös ELY-keskusten rahoittamia yhteishankintakoulutuksia ja autamme näissä rahoituksen hankinnassa. 

Asiakasta kuunteleva palvelumallimme varmistaa koulutuksen osuvuuden ja laadun. Ajankohtaisten osaamishaasteiden lisäksi ennakoimme myös tulevia osaamistarpeita vahvistaa organisaationne kilpailukykyä pitkäjänteisesti. Tutustu myös esimerkkeihin valmiista koulutusideoistamme tämän sivun alaosasta.

Suunnitellaan yhdessä:

  1. Mitä tavoittelemme? Kaikille eivät sovi samat ratkaisut, sen tiedämme. Siksi suunnittelemme ja rakennamme koulutuskokonaisuudet aina yhdessä asiakkaan kanssa. Todellisten kehittämistarpeiden ymmärtäminen on tärkeää, jotta voimme määritellä koulutukselle tavoitteet. Olemme mukanasi kehitysprosessin alusta loppuun asti.
  2. Mitä ja miten opimme? Asiakkaanamme voit valita erimuotoisista ja -pituisista koulutusvaihtoehdoista: lyhyistä tietoiskutyyppisistä tilaisuuksista tutkintoon tähtääviin kokonaisuuksiin asti joko lähitoteutuksena, verkossa opiskellen tai näiden yhdistelmänä.
  3. Miten koulutamme? Toteutuksen suunnitellemme joustavasti vastaamaan asiakkaan toivomaa aikataululla ja paikkaa. Ohjelman aikaisella laadunseurannalla ja välittömällä reagoinnilla varmistetaan tavoitteiden saavuttaminen. Koulutuksessa hyödynnämme LAB-ammattikorkeakoulun vankan osaamisen lisäksi myös yhteistyöverkostoa ja LUT-yliopiston kanssa toimimme saumattomasti LUT-korkeakoulujen yhteisönä. 
  4. Miten onnistuimme? Koulutuksen vaikutusten seuranta tehdään yhteistyössä asiakkaan kanssa ja tarkastellaan uusia esiinnousseita kehittämistarpeita.

 

Esimerkkejä palveluistamme, joista voimme muokata yrityksellesi tai organisaatiollesi sopivan kokonaisuuden:

Ota yhteyttä!

Ann-Nina Maksimainen
Asiakkuuspäällikkö
Hyvinvointi ja terveys
ann-nina [dot] maksimainenatlab [dot] fi
Edla Mursinoff
Asiakkuuspäällikkö
Hyvinvointi ja terveys
edla [dot] jaaskelainenatlab [dot] fi
Sirpa Vinni
Asiakkuuspäällikkö
Täydennyskoulutus, tekniikka ja teknologia
sirpa [dot] vinniatlab [dot] fi
Minna Hietanen
Asiakkuuspäällikkö
Liiketoiminta ja johtaminen, hotelli-, ravintola- ja matkailuala
minna [dot] hietanenatlab [dot] fi
Marjo Luhtanen
TKI-asiantuntija
Muotoilu, kuvataide ja visuaalinen viestintä
marjo [dot] luhtanenatlab [dot] fi
Carita Liikanen
Koulutuspäällikkö, täydennyskoulutus
carita [dot] liikanenatlut [dot] fi
Pia Ruukki
Koulutuspäällikkö, täydennyskoulutus
pia [dot] ruukkiatlut [dot] fi
Sari Valkeapää
Asiakkuuspäällikkö, täydennyskoulutus
sari [dot] valkeapaaatlut [dot] fi