Restonomi (ylempi AMK), hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto, Lappeenranta, 90 op

Seuraava hakuaika
-

Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus kehittää esimies- ja johtamistaitoja

Koulutuskuva_coctaillaseja

Hotelli- ja ravintola-alan ylemmässä AMK-koulutuksessa kehitetään esimies- ja johtamistaitoja. Koulutus soveltuu erityisesti työelämässä toimiville restonomeille, tradenomeille ja kauppatieteiden kandidaateille.

Opintojen keskeisiä teemoja on palvelumuotoilu sekä esimies- ja johtamisosaaminen. Koulutuksessa perehdytään alan uusimpaan tutkimustietoon ja saadaan valmiudet soveltaa ja hyödyntää teoreettista tietoa työelämässä.

Opiskelu on monimuoto-opiskelua. Lähiopetusta on yleensä noin kaksi kertaa kuussa, ja lähijaksot kestävät perjantai-iltapäivästä lauantai-iltapäivään (pe klo 14–19, la klo 9–15).

Kuva
A girl holding a round mirror in front of her face

Valintakokeet ja esivalintatehtävät

Katso tietoa mahdollisista esivalintatehtävistä ja valintakokeista.

Kuva
LAB brand image girl mirror reflection

Kevään yhteishaku 2021

Tutustu yhteishaun koulutustarjontaan, aikatauluihin ja valintakoeohjeistuksiin. 💎 

Lisätietoja hakemisesta:

Hakijapalvelut, Lappeenranta
Lappeenrannan kampus
hakijapalvelutatlab [dot] fi

Uutiset aiheesta