Restonomi (ylempi AMK), hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus, Lappeenranta, 90 op

Seuraava hakuaika
-

Koulutuskuva_coctaillaseja

Hotelli- ja ravintola-alan ylemmässä AMK-koulutuksessa kehitetään esimies- ja johtamistaitoja. Koulutus soveltuu erityisesti työelämässä toimiville restonomeille, tradenomeille ja kauppatieteiden kandidaateille.

Mahdollisia tehtävänimikkeitä restonomille (YAMK) ovat esimerkiksi:

  • Matkailupäällikkö
  • Muut myyntityötä johtavat
  • Tuotepäällikkö
  • Muut liikeyritysten johtajat
  • Keittiöpäällikkö
  • Myyntipäällikkö
  • Muut matkailupäälliköt ja -virkailijat
  • Ravintolapäällikkö
  • Vastaanottopäällikkö (hotelli)
  • Asiantuntija

Opintojen keskeisiä teemoja on palvelumuotoilu sekä esimies- ja johtamisosaaminen. Koulutuksessa perehdytään alan uusimpaan tutkimustietoon ja saadaan valmiudet soveltaa ja hyödyntää teoreettista tietoa työelämässä.

Opiskelu on monimuoto-opiskelua. Lähiopetusta on yleensä noin kolmen viikon välein, ja lähijaksot kestävät perjantai-iltapäivästä lauantai-iltapäivään (pe klo 14–19, la klo 9–15).

Kuva
A girl holding a round mirror in front of her face

Valintakokeet ja esivalintatehtävät

Katso tietoa mahdollisista esivalintatehtävistä ja valintakokeista.

Lisätietoja hakemisesta:

Hakijapalvelut, Lappeenranta
Lappeenrannan kampus
hakijapalvelutatlab [dot] fi