Muotoilija (AMK), pakkaus- ja brändimuotoilu, päivätoteutus, Lahti, 240 op

Koulutus_graafinen

Luovaksi ammattilaiseksi pakkausten ja brändien pariin

Pakkaus- ja brändimuotoilun koulutuksessa suunnittelet pakkauksia ja brändimateriaaleja teollisuudelle ja yrityksille. Saat valmiudet suunnittelu-, asiantuntija- ja kehittämistehtäviin sekä yrittäjyyteen muotoilun ja brändinrakennuksen kentällä.

Koulutuksen ydinosaamista ovat luova ongelmanratkaisutaito sekä kyky toimia tiimeissä ja projekteissa yhteistyössä monien eri alojen ammattilaisten kanssa. Opit tarkastelemaan suunnittelukohteita monipuolisesti sekä pakkausalan vaatimusten että brändien ja asiakkaiden näkökulmista. Toimit kaupallisessa ympäristössä, mutta osaat huomioida myös ihmisten sosiaaliset ja eettiset tarpeet sekä ympäristön ekologiset tarpeet.

Koulutus keskittyy graafisen suunnittelun ja teollisen muotoilun työskentelytapoihin sekä pakkausten ja brändimateriaalien suunnitteluun. Opinnot toteutetaan kiinteässä yhteydessä työelämään. Painotat opinnoissasi sinua kiinnostavia aihealueita. Painotuksesta riippuen tulevaisuuden työpaikkasi voi olla esimerkiksi mainos- ja muotoilutoimistossa, pakkausteollisuudessa, bränditalossa tai kaupan alalla.

Pakkausala on kansainvälisesti suuri ja monipuolinen työllistäjä, ja suomalainen pakkausmuotoilun osaaminen on alan huippua. Pakkaus- ja brändimuotoilun koulutuksella on vahvat kansainväliset suhteet muun muassa yhteistyöprojektien ja vaihto-opintojen kautta.

Koulutus uudistuu eikä ole mukana yhteishaussa:

tilaa hakijan uutiskirje ja saat ensimmäisenä tietoa uudistuvasta koulutustarjonnastamme. 
 

Kuva
LAB student.

Kevään yhteishaku

Hae LABiin kevään yhteishaussa:

◆ 2. hakuaika 15.−30.3.